Photoworkx | Bent u op zoek naar een fotografie workshop Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. een fotografie workshop Den Haag, basisworkshop fotografie Den Haag, workshop fotografie Den Haag, fotografieworkshops.com, wandelen met de fotograaf.nl, workshop fotografie Den Haag.
De verschillende workshops van fotografieworkshops Den Haag zijn speciaal samengesteld voor iedereen die beter wil leren fotograferen.
Basisworkshop digitale fotografie Den Haag, Workshop avondfotografie Den Haag, Workshop flitsfotografie Den Haag, fotografie workshop den haag, workshopfotografie, flitsworkshop, avondfotografie workshop Den Haag, workshop fotografie den haag
20084
page-template-default,page,page-id-20084,edgt-core-1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Workshops

De fotografieworkshops in Den Haag zijn weer begonnen.

Update 03-01-2023

Photoworkx | workshop avondfotografie Den Haag

Photoworkx | workshop avondfotografie Den Haag

Photoworkx avondfotografieworkshop

Heb je een passie voor fotografie en wil je hier jezelf hierin ontwikkelen? Volg dan de basisworkshops bij fotografieworkshops.com.
De verschillende workshops van fotografieworkshops Den Haag zijn speciaal samengesteld voor iedereen die beter wil leren fotograferen.
De workshops zijn voor jong en oud. Al de algemene fotografische begrippen komen aanbod en je krijgt tips om van een kiekje een gave foto te maken. Verschillende technische en creatieve mogelijkheden van een digitale spiegelreflexcamera komen uitgebreid aan bod. Denk aan camera-instellingen, compositie, belichting, lenzen en scherpte.

De fotografieworkshops worden gegeven door Rob Severijnen, full-time fotograaf van Photoworkx. Rob heeft zijn eigen lesmethode, ’n logische werkwijze & op de praktijkgericht. Hij heeft door zijn werkzaamheden op verschillende fotografie opleidingen, veel ervaring met lesgeven. (Willem de Kooning Academie en Foto School Rotterdam) De theorie lessen worden gegeven in het centrum van Den Haag. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.
De praktijkles fotografie is tijdens een stadswandeling in het centrum van Den Haag.

Beoordeling van klanten

Basisworkshop digitale fotografie Den Haag.

De basisworkshop digitale fotografie is geschikt voor jong en oud. Je leert je eigen camera beter kennen en je leert om op een andere manier naar je onderwerp te kijken zodat je betere foto’s gaat maken.
Lees meer…

Fotografie ‘opfris’ workshop 

Tijdens de creatieve opfrisworkshop fotografie van Photoworkx leer je alle belangrijke functies van je camera goed kunt benutten.
We oefenen tijdens een inspirerende stadswandeling in Den Haag.
Lees meer…

Workshop avondfotografie Den Haag.
Avondfotografie in Den Haag is erg leuk om te doen, er zijn veel mogelijkheden voor mooie avond- en nachtfoto’s. Bij deze workshop leer je de ins & outs van avondfotografie.
Lees meer…

Workshop flitsfotografie Den Haag.

Zoek je een leuke en creatieve flitsworkshop in Den Haag? Deze flitsworkshop is voor hobbyisten en professionele fotografen die een basiskennis fotografie hebben.
Lees meer…

Privéles fotografie Den Haag.

Heb je een drukke agenda? Wil je graag in je eigen tempo les hebben? Kies dan voor een privéles fotografie!
In een privéles stem ik de lesstof helemaal af op jouw niveau en jouw wensen, zodat je grote stappen vooruit maakt.
Lees mee…

Beleef en bewaar Den Haag.
Heb je altijd al meer willen weten over de geschiedenis en architectuur van Den Haag? Heb je een camera en wil je beter leren fotograferen? Dan is er nu een unieke gelegenheid om beide wensen tegelijk in vervulling te laten gaan.
Lees meer….

Basiscursusfotografie Den Haag

Photoworkx | Basisworkshop digitale fotografie Den Haag

Aanmelden

Voor informatie: stuur een e-mail naar: mail@photoworkx.nl
Of bel: +31 (0) 652405494