Photoworkx | Ben je op zoek naar portretfotografie in Den Haag? Linkedin-profielfoto, profielfoto-denhaag, Linkedin-foto. Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. Linkedin-profielfoto’s, professionele zakelijke profielfoto Den Haag, profielfotograaf Den Haag, portretfotografie Den Haag, portretfotograaf Den Haag.
Photoworkx, linkedin-profielfoto.nl; profielfoto-denhaag.nl ; linkedin-foto.nu ; Linkedin-profielfoto, profielfoto-denhaag, Linkedin-foto,
Photoworkx, portretfotografie Den Haag, Linkedin profielfotograaf Den Haag, professionele zakelijke profielfoto, profielfotograaf Den Haag, Profielfoto, linkedin foto, portretfotograaf den haag
21399
page-template-default,page,page-id-21399,edgt-core-1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Kledingtips voor je Linkedin-profielfoto, Photoworkx Den Haag

Kledingtips voor je portretfoto en LinkedIn-profielfoto, kleding vertelt iets over je persoonlijkheid.

De juiste kleding voor je LinkedIn-profielfoto

Je hebt besloten dat je een goede Linkedin-profielfoto wilt hebben. Dan is het ook belangrijk om goed na te denken over wat je aantrekt.

De keuze en de kleuren van je kleding vertellen iets over jouw persoonlijkheid. Zorg ervoor dat je keuzes elkaar versterken en dat je geen tegenstrijdige boodschappen geeft.

 

Elke kleur heeft een eigen uitstraling

Een felgekleurde das, bijvoorbeeld rood, kan autoriteit en kracht uitstralen: de kleur van beslissers. Trump maakte hier tijdens de voorverkiezingen gebruik van. De kleur rood kan ook een indruk van zelfingenomenheid wekken.

 

Een combinatie met zwarte kleding is mogelijk maar helemaal in het zwart geeft een harde en afstandelijke uitstraling. Eén egale kleur kan een beetje saai overkomen. Kledingstukken waaraan pillen, dierenharen, pluisjes of stofjes zitten zien er niet netjes uit.

 

Kleurcontrast werkt vaak goed

Zorg ervoor dat de kleuren van je kleding je huidskleur of make-up versterken en dat ze niet vloeken. Let er ook op of de kleuren van je kleding passen bij de kleuren van je website.

Portretfotografie Photoworkx

Seizoen

De meeste mensen laten niet ieder seizoen een nieuwe profielfoto maken. Houd hiermee rekening bij je kledingkeuze.

 

Een T-shirt met korte mouwen geeft een zomers vrijetijdsgevoel. Een drukke print is niet de beste keuze. Het is belangrijk dat de aandacht naar je gezicht en ogen gaat en niet naar de opdruk van je shirt. Een mooi overhemd met bescheiden frisse tinten geeft een goed verzorgde indruk en leidt de aandacht niet af.

 

Gebreide kledingstukken komen doorgaans zachter over, maar let op het volume en de bruikbaarheid van de foto’s in alle seizoenen.

 

Laat jezelf zien

Het is natuurlijk belangrijk dat je je prettig voelt en zelfvertrouwen uitstraalt. Een sjaal kan een mooie accessoire zijn maar verstop jezelf niet achter een te grote sjaal.

 

Verzorgd

Kleding moet natuurlijk schoon zijn en niet vol kreuken zitten. Een gestreken overhemd staat verzorgd.
Let goed op stofjes, haren en pluisjes bij donkere kleding.

 

Tip

Probeer je kleding uit tijdens een netwerkborrel en let op de subtiele reacties van mensen. Vraag hulp als je moeite hebt met het combineren van kleuren.

 

De foto van jou op je best

Kortom: investeer in kwaliteit, zorg ervoor dat je zelfvertrouwen uitstraalt en dat je met de kwaliteit van je kledingkeuze de kwaliteit van jezelf en van je werk laat zien.

Wie gingen je voor? Overzicht van portretfoto’s

Persoonlijke linkedin-foto’s en profielfoto’s waar u trots op bent.

Een moirépatroon is een interferentiepatroon dat ontstaat als twee sets met lijnen over elkaar heen gelegd worden onder een iets verschillende hoek, of als zij een iets verschillende lijnafstand hebben. De term komt van het Franse moiré, oorspronkelijk een soort zijde, maar tegenwoordig ook wel van katoen of kunstzijde, met een waterachtig uiterlijk.

Moirépatronen komen vaak voor als ongewenste neveneffecten van digitale beelden.

Bron: Wikipedia  http://bit.ly/2zHnlxS

Photoworkx_moirépatroon