Photoworkx | Heb je een camera en zoek je een creatieve vervolgcursus fotografie in Den Haag? Doe de praktische vervolgcursus digitale fotografie Den Haag van Photoworkx.
Heb je een camera, maar gebruik je lang niet alle mogelijkheden? Daarin kan de vervolgcursus digitale fotografie Den Haag van Photoworkx verandering brengen. Je krijgt tips en adviezen over het maken van de mooiste foto’s. Want een kiekje maken kan iedereen, een bijzondere foto maken is iets anders. Ben je op zoek naar een vervolgcursus digitale fotografie Den Haag? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. een vervolgcursus digitale fotografie Den Haag. Workshop digitale fotografie Den Haag, fotografie ‘Opfris’ workshop
Leerzame en creatieve vervolgcursus fotografie in Den Haag, Vervolgcursus digitale fotografie Den Haag, voor jong en oud. Bijles fotografie Den Haag, vervolg fotografie cursus den haag, vervolgcursus digitale fotografie, vervolg cursus fotografie den haag, fotografieworkshop Den Haag, vervolgcursusfotografie Den Haag,
24103
page-template-default,page,page-id-24103,edgt-core-1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Vervolgcursus digitale fotografie Den Haag

DOE EEN LEERZAME EN CREATIEVE VERVOLGCURSUS FOTOGRAFIE IN DEN HAAG

Ontwikkel je eigen stijl

De ontwikkeling van fotografie staat niet stil, de technologische vernieuwingen en fotografie trends volgen elkaar in hoog tempo op. De mogelijkheden zijn enorm, maar het uitgangspunt blijft het zelfde:

De camera, het onderwerp en de verlichting van het onderwerp.

Onderzoek de verschillende mogelijkheden van de camera instellingen en start met het ontwikkelen van een eigen stijl. Is het een korte sluitertijd of een kleine scherpte diepte? Of is de opname het begin en creëer je het uiteindelijke beeld in de nabewerking?

Voor wie

De vervolgcursus digitale fotografie Den Haag is bedoelt voor cursisten die al eerder de basisworkshop digitale fotografie hebben gevolgd of voor cursisten die zich op een andere manier de basistechnieken van de fotografie eigen hebben gemaakt. Je weet hoe je diafragma, A of Av, sluitertijd, S of TV en ISO-waarde instelt op je camera en je bent klaar om de volgende stap te gaan nemen.

De workshop is geschikt voor jong en oud. Je kunt zowel meedoen met een spiegelreflexcamera als met een compact camera, of een Smart Phone.

Photoworkx vervolgcursus digitale fotografie Den Haag

Photoworkx | Vervolgcursus digitale fotografie Den Haag

Je hebt een mooie camera en je beheerst de basis instellingen van de camera.  Maar je wilt meer weten over fotografie en belichting. Daarin kan de vervolgcursus digitale fotografie van Photoworkx verandering brengen. Je krijgt veel tips en informatie over het maken van goede foto’s.

Ontwikkel je eigen stijl.

Photoworkx, Vervolg fotografieworkshop Den Haag

De vervolgcursus digitale fotografie is een prima aanvulling op de basisworkshop digitale fotografie. Het is een goede stap om je verder te verdiepen in de mogelijkheden van de fotografie.

We volgen het zelfde recept, de workshop bestaat uit 3 lessen: 2 theorie lessen en één praktijkles. Oefening baart kunst, meer huiswerk dus.

De vervolgcursus digitale fotografie is verder uit te breiden met extra theorielessen.

Onderwerpen die aan de orde komen:

vervolgcursus digitale fotografie Den Haag

Photoworkx | Vervolgcursus digitale fotografie Den Haag

Les 1: theorie
We beginnen met een korte herhaling: het diafragma en de sluitertijd.
Je leert hoe de lichtmeter van de camera werkt en je leert wat een hoog en een laag contrast is.
Je leert aan de hand van het standpunt en het brandpunt, hoe je de aandacht van de kijken kan sturen.
Je krijgt een foto-opdracht mee.

Les 2: theorie
We bespreken de foto-opdracht.
Je leert tijdens een studio les een aantal vormen van lichtgebruik en verlichting bij een stilleven, frontaal licht, zijlicht en tegenlicht.
Je leert je cameraflits gebruiken.

Les 3: praktijkles
Je brengt de theorie in praktijk tijdens een wandeling in Den Haag of Scheveningen. Je krijgt tijdens de Photoworkx fotowandeling verschillende leerzame opdrachten. We bekijken het resultaat meteen zodat je jezelf direct kunt verbeteren.

Aanmelden vervolgcursus digitale fotografie