Photoworkx | Ben je op zoek naar mooie portretfoto's of een professionele Linkedin-profielfoto in Den Haag? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. een mooie portretfoto, Linkedin-profielfoto’s, professionele zakelijke profielfoto Den Haag, profielfotograaf Den Haag, portretfotografie Den Haag, portretfotograaf Den Haag, profielfoto-denhaag, Linkedin-foto
Professionele Linkedin-profielfoto in Den Haag, Portretfotocadeau; portretfoto-cadeau; portretfotocadeau. Valentijnscadeau voor hem of haar, portretfotocadeau.
Professionele Linkedin-profielfoto in Den Haag, Portretfotocadeau; portretfoto-cadeau; portretfotocadeau. Valentijnscadeau voor hem of haar, portretfotocadeau.
20435
page-template-default,page,page-id-20435,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Portretfotografie

Professionele Linkedin-profielfoto in Den Haag, portretfoto’s waar je trots op bent

U bent professional of ondernemer. U weet hoe belangrijk het is om uzelf goed te presenteren op uw website, uw blog en op social media. En op uw folders, visitekaartjes en ander drukwerk.

Daarom wilt u een serie goede profielfoto’s laten maken. Uiteraard foto’s met een hoge technische kwaliteit. Maar u verwacht ook dat de foto’s oprecht weergeven waar u en uw organisatie voor staan.

 

Door wie

Bij Rob Severijnen van Photoworkx bent u daarvoor aan het goede adres. Ondernemers helpen om zichzelf en hun bedrijf goed te presenteren is iets dat ik met veel plezier doe. Ik help graag met het maken van goede en persoonlijke portretfoto’s waar u trots op bent.

 

Voor wie

Uw organisatie kan bestaan uit uzelf of u en uw team. U bent actief als professional of ondernemer.

Opzet

Er zijn diverse mogelijkheden om de foto’s te maken:

  • Tijdens een wandeling, in bijvoorbeeld een stadspark of een stedelijke omgeving, zoeken we een mooie en rustige locatie voor de foto’s. Het grote voordeel van het fotograferen in een natuurlijke omgeving is dat er al snel een prettige ontspannen sfeer is.
  • Fotografie in de portretstudio van Photoworkx in Den Haag.
  • En portretfoto’s bij u op locatie.
    De foto’s worden gemaakt met een mobiele fotostudio. Hierdoor worden op een efficiënte manier professionele, uniforme en spontane portretfoto’s van u en uw collega’s gemaakt.

 

Door het variëren van kleding of door een foto in zwart wit om te zetten krijgt u op een eenvoudige manier veel verschillende portretfoto’s. Ik maak altijd meerdere foto’s per shoot, per pakket ontvangt u de  beste.

 

Ik kan u de foto’s leveren in verschillende formaten: groot formaat voor drukwerk en in klein formaat voor internet en social media (LinkedIn, Facebook, Twitter etc.)

Prijs

Een korte portretsessie met als resultaat 3 mooie portretfoto’s start vanaf €79,=. (incl.btw)

Een uitgebreide portretserie met als resultaat 8 mooie foto’s kost € 175,00. Geen reiskosten in Den Haag, buiten Den Haag € 0,35 p/km.

Voor teamfotografie geldt: Afhankelijk van het aantal medewerkers variëren de kosten tussen de €25,00 en €45,00 per persoon. De opstartkosten bedragen €75,00.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief de standaard nabewerking en excl. BTW. De foto’s zijn vrij van rechten te gebruiken.

Ik wil een goede portretfoto

photoworkx_portretfotografie_den-haag_1413

portretfotografie Den Haag, ZZP fotografie

Portretfotografie Den Haag, Photoworkx

Nieuw: portretfotocadeau

Een mooie portretfoto is natuurlijk een verrassend cadeau.