Photoworkx | Professionele profielfoto aanbieding. Bent u op zoek naar een Linkedin-profielfoto aanbieding in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor een mooie profielfoto waar u trots op bent.
Professionele profielfoto aanbieding. Portretfoto Den Haag. Bent u op zoek naar een Linkedin-profielfoto in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor een mooie profielfoto waar u trots op bent.
Professionele profielfoto aanbieding. Bent u op zoek naar een Linkedin-profielfoto aanbieding in Den Haag? Portretfoto Den Haag. Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor een mooie profielfoto waar u trots op bent.
22095
page-template-default,page,page-id-22095,edgt-core-1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Professionele profielfoto aanbieding

Maak een beeldende start in 2019

Je weet hoe belangrijk het is om jezelf goed te presenteren op Linkedin en op je website. Daarom wil je professionele profielfoto’s laten maken. Foto’s waar je trots op bent en met een hoge technische kwaliteit. 

Voor wie

Je bent actief als professional of als ondernemer.

Opzet
Fotografie in de portretstudio van Photoworkx in Den Haag. We maken een serie van ca. 20 portretfoto’s. Vervolgens maken we een eerste selectie op de camera. Vervolgens kun je deze selectie op je gemak thuis bekijken. Je geeft mij door welke 3 foto’s jij de beste vindt. Die werk ik af en ik stuur ze je toe in een groot formaat en een klein formaat. Je kunt ze dan direct te gebruiken op je website, Linkedin of andere social media

Prijs

Deze 3 mooie portretfoto’s kosten je € 79,- incl. btw.

Door wie

Bij Rob Severijnen van Photoworkx ben je aan het goede adres voor mooie en persoonlijke portretfoto’s.

Wie gingen je voor, overzicht van portretfoto’s

Portretactie Photoworkx