Photoworkx | Mijn virtuele showroom, de 360° interactieve virtuele tour geeft extra informatie en vergroot de vindbaarheid van uw bedrijf, winkel of vastgoed.
Mijn virtuele showroom, de 360° interactieve virtuele tour geeft extra informatie en vergroot de vindbaarheid van uw bedrijf, winkel of vastgoed.
Mijn virtuele showroom, de 360° interactieve virtuele tour geeft extra informatie en vergroot de vindbaarheid van uw bedrijf, winkel of vastgoed. Google Street View tour, Mijn virtuele showroom, Virtuele modelwoning, Virtuele tuin, 360° virtuele rondleiding, nos-webdesign.nl, 360Photoworkx.nl, 360° interactieve virtuele tour van Mijn virtuele showroom,
26468
page-template-default,page,page-id-26468,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mijn Virtuele Showroom, de interactieve 360° virtuele tour

Mijn virtuele showroom, een 360° interactieve virtuele tour geeft extra informatie en vergroot de vindbaarheid van uw bedrijf, winkel of vastgoed.

 

Het uitgangspunt voor de virtuele rondwandeling zijn een aantal hoge kwaliteit 360° panoramafoto’s.
De 360° panoramafoto’s worden gemaakt met een speciale camera opstellingen en verwerkt met speciale software. Als de fotoserie gemaakt is zijn er verschillende toepassingen.

De interactieve 360° virtuele tour van ‘Mijn virtuele showroom’ en de bekende Google Street View tour zijn een prima combinatie.
De Google Street View tour is zeer goed voor de vindbaarheid bij Google en de 360° virtuele tour van ‘Mijn virtuele showroom’ geeft 24/7 veel extra informatie aan de bezoeker.

Lees meer ………. Mijn Virtuele Showroom

De interactieve 360° virtuele tour werkt als een 360° website.

Door een aantal 360° panoramafoto’s te koppelen ontstaat er een virtuele rondleiding in uw bedrijf. Met pijlen en hotspots (knoppen) kan de bezoeker zich verplaatsen en informatie krijgen door te klikken op de hotspots. Er zijn veel interactieve toepassingen mogelijk.

Ook is het eenvoudig om de 360° tour te delen op sociale media en zo te gebruiken als verrassende advertentie.

De 360° virtuele rondleiding kan gekoppeld worden aan een website, werken op een afgesloten netwerk of zelfstandig draaien op een computer.

Bij de Google Street View tour kan de bezoeker alleen rond wandelen en rond kijken in de ruimte.  Met de ‘Mijn virtuele showroom’ tour kan de bezoeker rond wandelen en informatie krijgen.

Enkele interactieve mogelijkheden  van de virtuele tour:

  • klikbare knoppen of hotspots voor extra productinformatie, e-mail, weblink, tekst en PDF’s
  • video link
  • fotoalbums
  • Eenmalige kosten voor het project, een abonnementsvorm is ook mogelijk, bijvoorbeeld met een maandelijkse update
  • muziek of sfeer geluid ( bijvoorbeeld natuur geluiden bij een tuin tour)
  • De 360 graden virtuele wandeling van ‘Mijn virtuele showroom’ werkt ook op smartphones & tablets.
  • Street View maakt gebruik van een iFrame. Een iFrame is een stukje HTML-code dat een frame uit een andere website op kan roepen en dus op jouw website kan plaatsen.
Mijn Virtuele Showroom, de interactieve 360° virtuele tour - Virtuele modelwoning

Virtuele modelwoning | 360 virtueel rondkijken

Het maken van een Google Street View tour  is alleen mogelijk op een openbare locatie.

De virtuele tour van Mijn Virtuele Showroom staat los van Google Street View en kan gemaakt worden van allerlei locaties, bijvoorbeeld: in een modelwoning, een particulier landgoed of een members only sociëteit .

 

Virtuelemodelwoning.nl

Virtueletuin.nl

Mijn Virtuele Showroom, de interactieve 360° virtuele tour. Virtueletuin

Virtueletuin.nl

Mijn Virtuele Showroom, de interactieve 360° virtuele tour, winkel

Mijn Virtuele winkel | 360 virtueel rondkijken

Mijn virtuele showroom.nl is een samenwerking van
NOS-webdesign.nl | 360Photoworkx.nl