Photoworkx | Ben je op zoek naar een 360° virtuele tour of 360 graden panorama fotografie in Den Haag? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. interieurfotografie, 360 graden panorama fotografie, 360 graden interieurfotografie, Google Street View en virtuele tour Den Haag.
Ben je op zoek naar een 360° virtuele tour of 360 graden panorama fotografie in Den Haag? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. 360 graden panorama fotografie, 360 graden interieurfotografie, Google Street View en een interactieve virtuele tour van 'Mijn Virtuele Showroom'.
360° virtuele tour, 360 graden panorama fotografie in Den Haag, vermelding op Google Maps, 360 graden foto, panoramafoto Den Haag, Mijn Virtuele Showroom.
20772
page-template-default,page,page-id-20772,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Google Maps | 360° Photoworkx  virtuele tour

De mogelijkheden van de 360° Photoworkx virtuele tour en de vermelding op Google Street View – Google Maps

Websites worden nu al zo’n 25 jaar aangekleed met foto’s. Dit tijdperk is plaats aan het maken voor een interactieve wijze om de informatie te delen: de Google Maps 360° virtuele tour en Mijn Virtuele Showroom.

Voorbeelden van de Photoworkx 360° virtuele tour en de vermelding op Google Maps


Viewing page 1 of 7 | Next Page

Google gecertificeerd

Google plaatst alleen virtuele tours van vertrouwde fotografen die door Google zelf zijn opgeleid en gecertificeerd. Google integreert de beelden op Google Maps.  De 360° virtuele tour moet aan hun kwaliteitseisen voldoet.

Rob Severijnen, fotograaf van 360Photoworkx, is door Google opgeleid en gecertificeerd om je virtuele tour volgens de richtlijnen van Google vast te leggen en te documenteren. Je weet dus dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn.

 

Street View zoekresultaten-1024x733

Photoworkx, 10 miljoen Google weergaven

Je virtual tour in Google Maps

Bedrijven met een Google virtuele tour worden in Google Maps beeldvullend getoond. Bezoekers kunnen inzoomen op de producten in de winkel of de leukste tafel in je restaurant uitkiezen. Absoluut onmisbaar voor restaurants, hotels, fitness clubs, winkels en elk bedrijf waar publiek welkom is.

Opvallende melding in de Google zoekresultaten

Bedrijven die een Google Mijn Bedrijf hebben laten maken worden beloond met een opvallende melding in de Google zoekresultaten. Naast de virtuele tour zijn de foto’s van je bedrijf ook te zien.

Voorbeeld ‘Google Maps’

360Photoworkx google-zoekresultaten-2-maps

 

Google Mijn Bedrijf: je gratis bedrijfspagina op Google

Maak het klanten gemakkelijk om contact met je op te nemen.

Geef klanten de juiste informatie op het juiste moment. Of dat nu routebeschrijvingen zijn naar je bedrijf in Google Maps, je openingstijden in Zoeken of een telefoonnummer waarop ze je kunnen bellen.