Photoworkx | Bent u op zoek naar een fotografie workshop Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. een fotografie workshop Den Haag, basisworkshop fotografie Den Haag, workshop fotografie Den Haag, fotografieworkshops.com, workshop fotografie Den Haag.
Bent u op zoek naar een fotografie workshop Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. een fotografie workshop Den Haag, basisworkshop fotografie Den Haag, workshop fotografie Den Haag, fotografieworkshops.com, wandelen met de fotograaf.nl, workshop fotografie Den Haag.
fotografie workshop den haag, workshopfotografie Den Haag, flitsworkshop Den Haag, avondfotografie workshop Den Haag, workshop fotografie Den Haag, basisworkshop fotografie Den Haag
20600
page-template-default,page,page-id-20600,edgt-core-1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Beoordeling van klanten

 Hier leest je de ervaringen van Photoworkx klanten

Fotografieworkshops.com, de praktijkles
Geplaatst door Kim op 3 december.
‘Tijdens de eendaagse workshop fotografie in het centrum van Den Haag heb ik ontzettend veel geleerd: zowel over hoe een goede compositie te maken, alsook het gebruik van het toestel en hoe bewegende objecten te fotograferen en scherptediepte te varieren. Zeer waardevolle workshop, vanaf nu gebruik ik m’n fototoestel weer volop!’

Fotografieworkshops.com
Geplaatst door Sandra op 31 jan.
Meerdere malen heb ik een workshop gevolgd bij Photoworkx en dat is me erg goed bevallen. Rob luistert goed naar de vragen die je stelt en geeft daar een duidelijk antwoord op. Door de kleine groepen of zelfs de mogelijkheid om privé lessen te volgen komen alle individuele vragen ook echt aan bod. De opgedane kennis kun je ook meteen in de praktijk brengen. In korte tijd leer je veel en dat ook nog eens in ongedwongen sfeer.
Aanrader dus!

Workshop avondfotografie in ‘s-Gravenhage
Geplaatst door Iris op 10 mei
Wat ik leuk vind aan Rob’s workshops is dat je de kennis gericht opdoet en meteen kan toepassen. Rob weet waar hij het over heeft en houdt van zijn vak, dat werkt aanstekelijk! Ik vond het erg leuk en leerzaam, bovendien mooie platen geschoten in het vers blauwe avondlicht.

Fotografieworkshops in Den Haag
Geplaatst door Steef op 22 nov.
Onder het genot van een kopje thee of koffie legt Rob geduldig uit de mogelijkheden die op de camera zitten. Met duidelijke en praktische tips leer je gaande weg om deze toe te passen en mooie foto’s te maken.Erg leerzaam en toepasbaar. Kort om een aanrader voor iedereen die meer uit zijn camera wil halen.

Fotografie workshops in Den Haag
Geplaatst door Martin op 30 nov.
Afgelopen maand de basiscursus fotografie gevolgd bij Rob.
Met deze cursus heb ik in korte tijd veel mogelijkheden op mijn camera ontdekt om hele fraaie foto’s te maken. De praktijkdagen in Meijendel en de stadswandeling waren absoluut top. Hierbij veel geleerd over de compositie van een foto die je wil gaan nemen.

Fotografieworkshops in Den Haag

Geplaatst door Bartel op 12 mei
Rob is al enige jaren de vaste fotograaf voor mijn productontwerpburo Lonc.
Dat bevalt ons erg goed, maar we wilden toch zelf onze prototypes op een mooie manier kunnen vastleggen. Na de studiofotografie workshop kunnen we zelf de producten mooi uitlichten en fotografen.  Maar de productfoto’s voor de brochures laten we toch nog steeds door Rob zelf fotograferen.

Fotografieworkshop Den Haag

Fotografie workshop Den Haag | Photoworkx