Photoworkx | Ben je op zoek naar een leuke fotografieworkshop in Barcelona? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. een workshop fotografie Barcelona, fotografie workshop Barcelona.
Ben je op zoek naar een fotografieworkshop in Barcelona? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. een workshop fotografie Barcelona, fotografie workshop Barcelona. fotografie workshop Barcelona Spanje, fotografie cursus Barcelona Spanje, stadswandeling Barcelona Spanje met fotografiedocent. Een originele workshop en stadswandeling tijdens je stedentrip in Barcelona.
fotografie workshop Barcelona Spanje, fotografie cursus Barcelona Spanje, stadswandeling Barcelona Spanje met fotografiedocent, stedentrip in Barcelona
23778
page-template-default,page,page-id-23778,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fotografie workshop in Barcelona

Een fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en El Born. 

Een fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Monumento a los Castellers

Een Photoworkx fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en  El Born. 

Barcelona hoogtepunten

Heb je een camera en wil je tijdens je stedentrip of vakantie in Barcelona betere foto’s leren maken? Photoworkx biedt nu een unieke gelegenheid om tijdens je verblijf in Barcelona een verrassende workshop te volgen.

De fotografieworkshop wordt gegeven tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en El Born.

Op een leuke en praktische manier ontdek je de mogelijkheden van je eigen camera. De algemene fotografische begrippen komen aan bod en je krijgt tips om van een kiekje een gave foto te maken. Het resultaat wordt direct bekeken en je krijgt persoonlijke aanwijzingen en praktische tips om je foto’s te verbeteren.

Een Photoworkx fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en  El Born. 

Highlights fotografieworkshop

In deze fotografieworkshop komen de belangrijkste camera-instellingen aan bod. Je leert omgaan met je eigen digitale spiegel reflexcamera of je compact camera en je krijgt tips over het maken van de mooiste foto’s. Er is geen voorkennis nodig. Het is wel van belang een digitale camera te hebben. Het type camera maakt niet uit. Kleine groepen dus veel persoonlijke aandacht.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De werking van de camera; automaat-stand, ISO, programma-standen, zoomstand.
  • Compositieleer; gulden snede, positie van het onderwerp, plaats van de horizon, standpunt.
  • Door fotografie advies ga je op een creatieve manier naar je onderwerp kijken.
  • Onderwerp en belichting; de belichtingscorrectie, scherpstel punt.

Een Photoworkx fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en El Born.

Voor wie

De fotografieworkshop in Barcelona is geschikt voor jong en oud. Je krijgt persoonlijke tips op je eigen niveau, waardoor de workshop zowel leuk is voor beginnende als voor meer ervaren fotografen.

Een originele workshop en stadswandeling tijdens je verblijf of stedentrip in Barcelona, net even anders.

Door wie

De workshop wordt gegeven door Rob, fotografie docent en professioneel fotograaf van Photoworkx.  Rob is werkzaam in Den Haag en Barcelona en gespecialiseerd in portretfotografie, reportagefotografie en 360° panoramafotografie voor Google Street View.

Hij heeft een eigen lesmethode ontwikkeld, ’n logische werkwijze & op de praktijkgericht.

Rob heeft door zijn werkzaamheden op verschillende fotografie-opleidingen, veel ervaring met lesgeven.

Photoworkx Barcelona. Een Photoworkx fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en El Born.

Datum:

Zaterdag 7-12 | 10.30u
Zondag 8-12 | 10.30u

Zaterdag 11-01 | 10.30u
Zondag 12-01 | 10.30u

Zaterdag 01-02 | 10.30u
Zondag 02-02 | 10.30u

Locatie: Barcelona oude centrum, Ciutat Vella en El Born.
Verzamelpunt: Pla de la Seu, Catedral de Barcelona,
onderaan de trap naast het Gaudí Exhibition Center

Type wandeling: fotografieworkshop met tijdens een stadswandeling met fotografiedocent
Aanvang: 10.30 u
Duur: 2,5  – 3 uur
Thema: maak originele foto’s van iconische monumenten
Wandelafstand: ca. 5 km

Prijs
€ 35,- voor een stadswandeling voor 1 persoon
€ 60,- voor een stadswandeling voor 2 personen
€ 85,- voor een stadswandeling voor 3 personen
€ 110,- voor een stadswandeling voor 4 personen

Benodigdheden: Het is niet belangrijk wat voor soort camera je hebt, een digitale compact camera, smartphone, digitale of een analoge spiegelreflexcamera.
De betaling van de workshop graag vooraf, na de  aanmelding zend ik de bankgegevens en verdere informatie over de workshop.

 Pla de la Seu, Catedral de Barcelona, links onderaan de trap

Wandelen met de fotograaf in Barcelona

Wandelen met de fotograaf in Barcelona

Aanmelden

Voorwaarden:

  • Reserveren: via e-mail, de betaling kan contant bij aanvang van de workshop.
  • Betaling via Ideal is ook mogelijk, € 1,- administratie kosten.
  • Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
  • Consumpties: zijn voor eigen rekening.
  • Indien er te weinig aanmeldingen (min. 4 personen) zijn kan het kan zijn dat de wandeldatum verplaatst wordt naar een andere datum.