Photoworkx | Ben je op zoek naar een fotografieworkshop in Barcelona? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. een workshop fotografie Barcelona, fotografie workshop Barcelona.
Ben je op zoek naar een fotografieworkshop in Barcelona? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. een workshop fotografie Barcelona, fotografie workshop Barcelona. fotografie workshop Barcelona Spanje, fotografie cursus Barcelona Spanje, stadswandeling Barcelona Spanje met fotografiedocent. Een originele workshop en stadswandeling tijdens je stedentrip in Barcelona.
fotografie workshop Barcelona Spanje, fotografie cursus Barcelona Spanje, stadswandeling Barcelona Spanje met fotografiedocent, stedentrip in Barcelona
23778
page-template-default,page,page-id-23778,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fotografie workshop in Barcelona

Een fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en El Born. 

Een fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en  El Born. 

Een Photoworkx fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en  El Born. 

Barcelona hoogtepunten

Heb je een camera en wil je tijdens je stedentrip of vakantie in Spantje betere foto’s leren maken? Photoworkx biedt nu een unieke gelegenheid om tijdens je verblijf in Barcelona een verrassende workshop te volgen.

De fotografieworkshop wordt gegeven tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en El Born.

Op een leuk en praktische manier ontdek je de mogelijkheden van je eigen camera. De algemene fotografische begrippen komen aan bod en je krijgt tips om van een kiekje een gave foto te maken. Het resultaat wordt direct bekeken en je krijgt persoonlijke aanwijzingen en praktische tips om je foto’s te verbeteren.

 

Voor wie

De fotografieworkshop in Barcelona is geschikt voor jong en oud. Je krijgt persoonlijke tips op je eigen niveau, waardoor de workshop zowel leuk is voor beginnende als voor meer ervaren fotografen.

Een originele workshop en stadswandeling tijdens je stedentrip in Barcelona, net even anders.

Een Photoworkx fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en  El Born. 

Door wie

De workshop wordt gegeven door Rob, fotografie docent en professioneel fotograaf van Photoworkx. Gespecialiseerd in portretfotografie, reportagefotografie en 360° panoramafotografie voor Google Street View.

Hij heeft een eigen lesmethode ontwikkeld, ’n logische werkwijze & op de praktijkgericht.

Rob heeft door zijn werkzaamheden op verschillende fotografie-opleidingen, veel ervaring met lesgeven. Er is geen voorkennis nodig. Het is wel van belang een digitale camera te hebben. Het type camera maakt niet uit.

Highlights fotografieworkshop

In deze fotografieworkshop komen de belangrijkste camera-instellingen aan bod. Je leert omgaan met je eigen digitale spiegel reflexcamera of je compact camera en je krijgt tips over het maken van de mooiste foto’s.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De werking van de camera; automaat-stand, ISO, programma-standen, zoomstand.
  • Compositieleer; gulden snede, positie van het onderwerp, plaats van de horizon, standpunt.
  • Door fotografie advies ga je op een creatieve manier naar je onderwerp kijken.
  • Onderwerp en belichting; de belichtingscorrectie, scherpstel punt.
Agenda

Zondag 10 maart – 2019 | 10.30u
Dinsdag 12 maart – 2019 | 10.30u

Een Photoworkx fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en El Born.

Datum: 10 maart & 12 maart – 11 april & 13 april | 10.30u
Locatie: Barcelona oude centrum, Ciutat Vella en El Born.
Verzamelpunt: Catedral Barcelona, links onderaan de trap
Type wandeling: fotografieworkshop met tijdens een stadswandeling met fotografiedocent
Aanvang: 10.30 u
Duur: 2,5 uur
Thema: maak originele foto’s van iconische monumenten
Wandelafstand: ca. 5 km

Prijs
€ 35,- voor een stadswandeling voor 1 persoon
€ 60,- voor een stadswandeling voor 2 personen
€ 85,- voor een stadswandeling voor 3 personen
€ 110,- voor een stadswandeling voor 4 personen

Benodigdheden: Het is niet belangrijk wat voor soort camera je hebt, een digitale compact camera, smartphone, digitale of een analoge spiegelreflexcamera.
De betaling van de workshop graag vooraf, na de  aanmelding zend ik de bankgegevens en verdere informatie over de workshop.

Aanmelden