Photoworkx | Ben je op zoek naar een workshop digitale fotografie Den Haag, Fotografie Workshop Den Haag, Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. een fotografie Workshop Den Haag zodat je tijdens de vakantie al de functies van je camera goed kan benutten.
Ben je op zoek naar een workshop digitale fotografie Den Haag, Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. een fotografie workshop Den Haag zodat je tijdens de vakantie al de functies van je camera goed kan benutten. Opfrisworkshop fotografie Den Haag
Fotografie Workshop Den Haag. Quick Start fotografieworkshop: Opfrisworkshop fotografie Den Haag, Workshop digitale fotografie Den Haag, Fotografieworkshops.com, Den Haag, digitale fotografie Den Haag, Vaderdag cadeau
21935
page-template-default,page,page-id-21935,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Opfrisworkshop fotografie Den Haag

Fotografieworkshops.com | Den Haag

Beter leren fotograferen tijdens een Photoworkx stadswandeling.

Fotografie Workshop Den Haag : beter leren fotograferen tijdens Photoworkx stadswandeling 

Workshop digitale fotografie Den Haag, fotografie ‘Opfris’ workshop.

De COVID-19 veiligheidsmaatregelen van deze fotografieworkshop zijn:
– Afstand houden: De opfrisworkshop is buiten, zodat we 1.5m afstand kunnen houden.
– Groepsgrootte: Per workshop zijn er ca. 6  deelnemers.
– Ziekteverschijnselen: Tot 24 uur voor aanvang kun je deelname kosteloos verplaatsen bij ziekteverschijnselen.

Tijdens de creatieve fotografie Workshop van Photoworkx leer je al de belangrijke functies van je camera goed kunt benutten. We oefenen tijdens een inspirerende stadswandeling in Den Haag.

Wanneer:

Zaterdag 18 september
zondag 3 oktober

 

Voor wie

De cursus is bedoeld voor iedereen die de basisvaardigheden van digitale fotografie onder de knie wil krijgen en niet alleen maar op de automaat willen fotograferen. Om mee te kunnen doen heb je een Smartphone of een digitale camera nodig. Het type camera maakt niet uit en ervaring met digitale fotografie is niet nodig.

Fotografie Workshop Den Haag : beter leren fotograferen tijdens Photoworkx stadswandeling 

Benut de camera-instellingen voor de mooiste foto’s

Tijdens de stadswandeling verken je op een praktische manier de mogelijkheden van je camera. Je leert de theorie in praktijk te brengen aan de hand van verschillende leerzame opdrachten. Je zult versteld staan hoe je met de juiste instellingen de mooiste foto’s kunt maken.

  • Je krijgt veel praktische tips over de programma standen van je camera, zoomstand, ISO-waarde en belichting
  • Je doet kennis op over compositieleer: gulden snede, plaats van de horizon en camera standpunt
  • Je leert anders kijken en bewust een onderwerp kiezen
  • Je krijgt persoonlijke aanwijzingen en suggesties voor verbeteringen

Voorafgaand aan de Quick Start fotografieworkshop ontvang je een introductietekst met fototips en een checklist voor het instellen van je camera.

Fotografie Workshop Den Haag : beter leren fotograferen tijdens Photoworkx stadswandeling 

Tijd: 11u – 13u
Locatie: binnenstad Den Haag
Verzamelpunt: Buitenhof 30, bij ruiterstandbeeld
Max. 6 personen
Type wandeling: fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met fotografiedocent
Aanvang: 11u
Duur: ca. 2 uur
Thema: fotografie ‘Opfris’ workshop
Wandelafstand: ca. 4 km

De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Als er te weinig aanmeldingen zijn, wordt de workshop verplaatst naar een andere datum. Als het slecht weer is – regen of harde wind – wordt de workshop verplaatst naar een andere datum.

Workshopleider Rob Severijnen

Mijn naam is Rob Severijnen en ik ben fulltime fotograaf van Photoworkx. De lesmethode voor de winter workshop  heb ik zelf ontwikkeld en is gericht op de praktijk.

Ik heb gewerkt aan verschillende fotografie-opleidingen en daar veel ervaring opgedaan met lesgeven.

Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Contact

Prijs voor de groepsworkshop:

€ 25,- voor 1 persoon

€ 45,- voor een groep van 2 personen

€ 70,- voor een groep van 3 personen

€ 85,- voor een groep van 4 personen

Een privé workshop is ook mogelijk

Aanmelden

Voor informatie: stuur een e-mail naar: mail@photoworkx.nl
Of bel: +31 (0) 652405494

Fotografie Workshop Den Haag : beter leren fotograferen tijdens Photoworkx stadswandeling 

Photoworkx, Workshop digitale fotografie Den Haag, fotografie 'Opfris' workshop.

Photoworkx, Workshop digitale fotografie Den Haag, fotografie 'Opfris' workshop.

Leo: Als onderdeel van een fotoworkshop heb ik onlangs deelgenomen aan de stadswandeling. Tijdens deze wandeling geeft Rob heldere instructies, waarmee direct geoefend kan worden. Ook zijn de opdrachten gevarieerd, zodat met de verschillende facetten van fotografie geoefend kan worden. De workshop is een aanrader voor iedereen die meer over fotografie en de eigen camera wil weten.
Tineke: Als laatste onderdeel van de fotoworkshop van Rob hadden we een stadswandeling door Den Haag. Tijdens deze wandeling krijg je allerlei tips en kun je wat je eerder geleerd hebt in de praktijk brengen. Rob legt op een rustige manier uit hoe je de beste foto kunt maken. Een voordeel is ook dat je met een klein clubje bent.

Ton: Gisteren de tweede rondleiding gehad van Jacqueline gecombineerd met het maken van foto’s samen met Rob Severijnen. Ik vind deze combinatie heel leuk. Je krijgt informatie van Den Haag en wat daar allemaal is gebeurd. Daarnaast wordt je geholpen met het maken van foto’s en waar je allemaal op moet letten om een bijzondere foto te maken.
Ik kan iedereen aanbevelen om een keer een rondleiding te doen met Jacqueline. Zij is zeer enthousiast en kan zeer onderhoudend over de geschiedenis van den Haag vertellen.

Miranda: Op 18 juni heb ik meegedaan aan de wandeling Beleef en Bewaar Den Haag, met Jacqueline als gids en Rob als fotograaf. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring! Ik ben zowel mijn fotografie-skills als mijn woonplaats nog aan het ontdekken dus deze wandeling was voor mij de perfecte combinatie. Ik heb veel geleerd over deze mooie stad én nieuwe stappen gezet in de fotografie. Jacqueline en Rob zijn allebei heel enthousiast en toegankelijk dus je voelt je gelijk op je gemak. Ik ben blij dat ik deze wandeling gedaan heb en kijk uit naar de volgende route!

Voorwaarden:

  • Reserveren: via e-mail, de betaling kan contant bij aanvang van de workshop.
  • Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
  • Consumpties: zijn voor eigen rekening.
  • Indien er te weinig aanmeldingen (min. 4 personen) zijn kan het kan zijn dat de wandeldatum verplaatst wordt naar een andere datum.

Photoworkx, Workshop digitale fotografie Den Haag, fotografie 'Opfris' workshop.