FAQ | VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE INTERACTIEVE RONDLEIDING - Photoworkx
26646
page-template-default,page,page-id-26646,theme-hudsonwp,edgt-core-1.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

FAQ | VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE INTERACTIEVE RONDLEIDING

Een virtuele tour is een verrassende en innovatieve manier om met uw klanten te communiceren.

Het uitgangspunt voor een Google Street View tour en de interactieve rondleiding van ‘360Photoworkx’ zijn de 360° panoramafoto’s.

De Google Business View tour is een onderdeel van het hele promotie plan, deze tour maken we voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u bepalen welke extra promotiemogelijkheden u wilt hebben in de interactieve rondleiding van ‘360Photoworkx’.

Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld een fotoalbum, het vertonen van een video, een logo in de foto’s, een link naar uw webshop, informatieve tekst, een bestelformulier en natuurlijk de tour delen via sociale media.

De Google Street View tour is alleen mogelijk op openbare locaties.

De interactieve rondleiding van ‘360Photoworkx’ kan overal gemaakt worden, dus ook in een woning, een privé landgoed of een besloten sociëteit of exclusieve clubs voor leden.
MEER…..

Wat is de prijs van een 360° virtuele tour bij Google Maps / Google Business View?

Het creëren van een virtuele tour is arbeidsintensief, er zijn veel mogelijkheden, iedere tour is geheel afgestemd op uw wensen.
Een virtuele tour is natuurlijk heel cool, het is fantastisch wat er tegenwoordig mogelijk is. In de toekomst is er nog meer mogelijk, kijk maar naar google glasses.

 

Het tarief van de Google Business View – Google Maps 360° virtuele tour is afhankelijk van het bedrijf en de locatie, het aantal etages, vierkante meters en de indeling. Het gaat voornamelijk om het aantal 360° panoramafoto’s die nodig zijn om een complete virtuele tour te creëren. Het kiezen van de camerastandpunten bij het fotograferen van een Google Street View tour gaat altijd in rechte lijnen en met 90° hoeken. Dus bij een trap zijn er een aantal extra panoramafoto’s nodig. En het volgende camerastandpunt moet altijd te zien zijn. Er moet een wandelroute in de rondleiding zitten.

Bij een interactieve rondleiding van ‘360Photoworkx’ zijn er minder strikte regels en meer keuzes hoe er vorm aan wordt gegeven. Foto’s van een gang of een trappenhuis zijn bijvoorbeeld niet nodig.

We werken met een prijs per 360° panoramafoto en een uurtarief voor het maken van de interactieve rondleiding bij ‘360Photoworkx’. Daarnaast komen er de reis- en de eventuele parkeerkosten bij.
Een globale indicatie: een kleine tour interactieve van 4, 360° panoramafoto en 6 interactieve knoppen per foto begint vanaf ca. € 425,00

Welke extra kosten kan ik verwachten?

De Google Street View tour is een eenmalige uitgave. Voor het maken van de 360° panoramafoto’s en het koppelen van de tour aan Google betaalt u eenmalig. De virtuele tour wordt gehost door Google.

Als u kiest voor een abonnementsvorm bij de interactieve rondleiding van ‘360Photoworkx’ betaalt u voor de bouw van de tour en wordt een jaarlijkse of maandelijkse vergoeding in rekening gebracht.
De virtuele tour wordt gehost door ‘360Photoworkx’ en u krijgt een maandelijkse update.
(het is bijvoorbeeld mogelijk om aanbiedingen en advertentietekst aan te passen)

Welke voorbereidingen moet ik treffen voor een shoot voor een interactieve rondleiding?

Het is belangrijk dat de aandacht van de virtuele bezoeker naar de ruimte en de producten gaat. Dus het is slim om voor de shoot op te ruimen en om posters met tijdelijke aanbiedingen weg te halen. Klantgegevens en persoonlijke informatie mogen ook even opgeborgen worden.
We kunnen interactieve knoppen plaatsen in de 360 graden panoramafoto’s.
Waar moeten de knoppen komen en welke informatie moet zichtbaar worden bij het aanklikken?
Er zijn een aantal mogelijkheden: start van een informatie video, een PDF, een tekst blok, een aanbieding of een doorverwijzing (bijvoorbeeld een doorverwijzing naar een webshop)

Het is belangrijk dat er niet te veel knoppen in een foto staan. (zie voorbeeld)

Wat is een gunstig moment voor de shoot?

Personen mogen niet herkenbaar op de foto’s, Google heeft daar strenge privacy richtlijnen voor. Om de shoot op een rustig moment in te plannen is daarom handig.

De fotograaf zal meestal wachten totdat mensen uit het beeld zijn. Bewegende Mensen op afstand zijn geen probleem. De 360° panoramafoto’s worden opgebouwd met veel losse foto’s. Dit is prima voor stilstaande objecten maar als er mensen zijn onhandig. Bij bewegende onderwerpen kunnen er dubbele opnames ontstaan.

Gaat de fotoshoot alleen om het interieur of ook het personeel en klanten?

Omdat we op de 360° panoramafoto’s het interieur van uw bedrijf onder de aandacht willen brengen, willen we zo min mogelijk mensen op de 360° panoramafoto’s hebben. Als eigenaar bent u verantwoordelijk voor het informeren van het personeel en klanten dat de Google Business View – Google Street View fotoshoot plaatsvindt.

De Google Business ViewGoogle Street View tour staat online, waar kan ik hem vinden?

De Google Street View tour staat op de servers van Google. Ze zijn gekoppeld aan de Google Mijn Bedrijf weergave van uw bedrijf. De Google Street View tour staat in de zoekresultaten van Google en Google Maps. De tour is d.m.v. een iFrame ook te plaatsen op uw website.

De ‘360Photoworkx’ tour wordt gehost door ‘360Photoworkx’. Na de betaling ontvangt u de informatie zodat u de virtuele tour op uw eigen website kunt plaatsen.
Het is ook mogelijk dat wij dat voor u verzorgen.

De 360° panoramafoto’s zijn gemaakt, wanneer is de Google Street View tour klaar?

De 360° panoramafoto’s zijn vrij snel te zien op uw Google Mijn Bedrijf pagina. De koppelingen van de 360° panoramafoto’s in de Google Business View – Street View tour nemen meer tijd in beslag. Dit duurt gemiddeld 7 tot 14 dagen. Dit is afhankelijk van het formaat van de tour.