Photoworkx | Ben je op zoek naar interieurfotografie of 360 graden panorama fotografie van Photoworkx in Den Haag? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. interieurfotografie, 360 graden panorama fotografie, 360 graden interieurfotografie, Street View en virtuele tour Den Haag.
virtuele tour van Photoworkx, 360 graden panoramafoto: virtuele tour nodig? Kijk op 360Photoworkx voor de virtuele tour van Photoworkx in Den Haag voor hoge kwaliteit 360 graden panoramafoto’s. Photoworkx is Google Street View vertrouwde fotograaf.
virtuele tour van Photoworkx, 360 Photoworkx, Google Street View vertrouwde fotograaf voor 360° panoramafotografie, virtuele tour, 360 graden fotografie en Street View, 360 view, 360° panorama’s en virtuele tours
21106
page-template-default,page,page-id-21106,edgt-core-1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Ervaringen met virtuele tours

Ervaringen met de Photoworkx 360 graden virtuele tour en interieurfotografie

Nog niet iedereen heeft de mogelijkheden van virtuele tours ontdekt. Dit is dus uw kans om met zo’n tour nieuwe klanten te trekken en een voorsprong te nemen op uw concurrenten. Hier leest u de ervaringen van andere bedrijven waar 360Photoworkx een virtuele tour voor heeft gemaakt.

Voor meer informatie over 360 virtueel rondkijken:

Krista || Inproc Koffie en Thee

“Steeds vaker zie je 360 foto’s en filmpjes op internet verschijnen. De virtuele tour zoals 360Photoworkx gemaakt heeft onderscheidt zich van deze foto’s en filmpjes door de professionele benadering en uitvoering. Snel en vakkundig is de virtuele tour van Inproc gemaakt. Het geeft een indruk van de winkel, alsof je er daadwerkelijk aanwezig bent. Doordat de tour gekoppeld wordt aan Google kunnen mensen op afstand genieten van de winkel. De mensen die via internet op zoek zijn naar deze ambachtelijke koffie en thee winkel op de Denneweg 63 in Den Haag kunnen meteen binnen kijken. Er is al een aantal klanten binnengekomen die de tour op internet heeft gevonden. Ik verwacht steeds meer mensen te ontvangen in de winkel door de tour en het veranderd gedrag van de toekomstige klant. Ik merk dat internet gebruikt wordt om te zoeken naar winkels, straten, buurten en plaatsen met de “extra” beleving. De Denneweg, Buurtschap 2005 en in zijn geheel Den Haag heeft dit in zich. De virtuele tour van 360Photoworkx draagt zeker bij aan het opnieuw ontdekken of op de hoogte blijven van de winkels, restaurants en café’s op de Denneweg en Buurtschap 2005. Ik raad dit iedere ondernemer aan zoals de Denneweg een aanrader is voor de bezoeker op zoek naar net dat stukje meer.”

 

Thea Kouwenhoven ||  Drogisterij van der Gaag

Rob heeft bij ons de 360 graden foto gemaakt. Dit ziet er echt heel mooi uit. Onze winkel is 220 jaar oud en alle authentieke details komen heel mooi tot zijn recht.
Het geeft mensen een goede indruk van onze winkel en de omgeving.

Marion van den Blik || Betjeman & Barton Theekopers

Ik was al bekend met het fenomeen “virtuele tour”, maar was nooit op het idee gekomen om dat voor mijn winkel te laten maken. Dankzij Rob en zijn goede ideeën is het er nu toch van gekomen. De haarscherpe 360º foto’s geven een mooi beeld van mijn winkel. Het is alsof je er zelf loopt! Hoe leuk om bijvoorbeeld mijn webshop kopers op deze manier een kijkje te geven in mijn fysieke winkel. Hopelijk werkt het zo aanstekelijk, dat zij ook eens naar de Denneweg zullen komen. Dan kunnen mijn collega’s in de straat daar ook van profiteren. Ik kan de virtuele tour van harte aanbevelen bij andere ondernemers.