Photoworkx | Bent u op zoek naar 360 graden panorama fotografie in Den Haag? Bij 360Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. een virtuele tour, 360 graden panorama fotografie, Google Street View en virtuele tour Den Haag. Meer bezoekers op de website biedt kansen voor meer omzet. Beter vindbaar bij Google met een virtuele tour van 360Photoworkx.
Bij 360Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. een virtuele tour, interieurfotografie, 360 graden panorama fotografie, 360 graden interieurfotografie, Google Street View en virtuele tour Den Haag. Meer bezoekers op de website biedt kansen voor meer omzet. Beter vindbaar bij Google met een virtuele tour van 360Photoworkx. Bent u op zoek naar 360 graden panorama fotografie in Den Haag?
360 graden panoramafoto, virtuele tour, 360° virtuele rondwandeling, 360-graden rondleiding, de fotograaf van 360Photoworkx is Google Street View vertrouwde fotograaf.
21635
page-template-default,page,page-id-21635,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

360 Photoworkx – Den Haag

Virtueel rondlopen in Den Haag

Met liefde voor Den Haag

De virtuele tour van Photoworkx laat bezoekers op een verrassende en interactieve manier een locatie beleven. Met liefde voor de stad breng ik de leukste toeristische bezienswaardigheden, winkels en restaurants op hun allermooist in beeld.

Kies voor een panoramafoto…

Een 360° panoramafoto is een aantrekkelijke manier om de mensen warm te maken voor een bezoek aan een bezienswaardigheid, winkel of restaurant. Door de muis over de foto te bewegen verandert de kijkrichting waardoor het lijkt alsof je midden in de gefotografeerde ruimte staat.

… of een complete virtuele tour

Een virtuele tour bestaat uit een aantal 360° panoramafoto’s, die onderling met elkaar zijn verbonden. Bij een virtuele tour kun je niet alleen de kijkrichting veranderen, maar ook rondlopen en vanaf de nieuwe plek opnieuw om je heen kijken. Beelden van de straat en de entree maken de beleving compleet.

Prijsinformatie:

Door wie

Kiezen voor Rob Severijnen van Photoworkx is kiezen voor kwaliteit en betrokkenheid. Neem gerust contact op als je belangstelling hebt voor het maken van panoramafoto’s of een virtuele tour van je pand.

 

Contact

 

Voor wie

Toeristische bedrijven, musea, showrooms, restaurants en winkels in Den Haag

Ervaringen met virtuele tours

Kunstmuseum Den Haag |  ‘Art Nouveau in Nederland’  |  De ontdekking van Mondriaan

Voor beide tentoonstellingen heb ik de 360° panoramafoto’s gemaakt.

De virtuele tour is hieronder te bekijken:

 Je kunt het het beste bekijken in de browser Chrome

binnen 24 uur antwoord

De 360 graden virtuele tours van 360Photoworkx zijn ook VR-compatibel. Dit betekent dat uw de tour m.b.v. een VR-headset, in combinatie met de mobile telefoon kunnen bekijken. Beleef de virtuele tour alsof uw er werkelijk bent.