Photoworkx | Een portretfoto cadeau of een fotografie cursus cadeau is een erg leuk en leerzaam cadeau. Leuk voor Vaderdag, goed idee voor Moederdag en een origineel idee voor kerst of een verjaardag.
Een fotografie cursus cadeau is een erg leuk en leerzaam cadeau. Leuk voor Vaderdag, goed idee voor Moederdag en een origineel idee voor een kerstcadeau of een verjaardag. portretfoto cadeau: leuk om te krijgen en leuk om te geven.
portretfoto cadeau: leuk om te krijgen en leuk om te geven, kerstcadeau, origineel kerst cadeau, fotografieworkshop, fotografieworkshop Den Haag, fotografie cursus cadeau, fotografie cursus cadeau Den Haag, Vaderdag cadeau, Moederdag cadeau, leuk cadeau, leerzaam cadeau
20584
page-template-default,page,page-id-20584,edgt-core-1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Cursuscadeau, fotografieworkshop Den Haag

Cadeaubon voor een fotografieworkshop naar keuze

Met een fotografiecursus geef je een origineel cadeau

Een fotografiecursus cadeau geven is altijd een schot in de roos. Leuk als kerstcadeau, voor Vaderdag, goed idee voor Moederdag en een origineel cadeau voor een verjaardag of bruiloft. De workshops worden gegeven in Den Haag.

 

Cadeau op maat

Het cadeau kun je zo groot of klein maken als je wilt: van één korte les tot een complete basisworkshop van 3 lessen. Je kunt ook kiezen voor een groepsworkshop tijdens een stadswandeling door Den Haag of een groepsworkshop op locatie.

cursuscadeau, fotografieworkshops, Den_Haag

Populaire fotografieworkshops zijn:

  • Opfrisworkshop fotografie: betere vakantiefoto’s leren maken door alle functies van de digitale camera te gebruiken tijdens een stadswandeling (groepsworkshop, duur: 2u. Cadeaubon t.w.v. € 25,-)
  • Basisworkshop digitale fotografie Den Haag: praktische tips en adviezen over het maken van de mooiste foto’s (groepsworkshop, duur: 3 lessen van 3u. Cadeaubon t.w.v. € 95. Start bij 3 personen)
  • Privé basisworkshop digitale fotografie Den Haag: € 150,00,  3 lessen van 2 uur.
  • Workshop avondfotografie Den Haag: tijdens een avondwandeling door Den Haag mooie avond- en nachtopnames leren maken met een bijzondere sfeer (groepsworkshop, duur: 2,5u. Cadeaubon t.w.v. € 35,- )
  • Workshop flitsfotografie Den Haag: leren met creatief gebruik van een externe flitser mooie portretten of spannende opnames van bewegende en stilstaande objecten maken (Groepsworkshop: duur: 2 lessen van 3u. Cadeaubon t.w.v. € 65)
    Privé les: workshop flitsfotografie Den Haag: € 75,- voor een workshop van 3 uur, theorie & praktijk.
  • Nabewerking foto’s tijdens een workshop Photoshop:  (Duur: 1 privé les van 3u. Cadeaubon t.w.v. € 50,00)
  • Privéles: de meeste workshops zijn ook als privéles te boeken. Bij een privéles wordt de lesstof helemaal afgestemd op de wensen, het niveau en het tempo van de cursist (Prijs is afhankelijk van de workshopkeuze)

Nieuw: Portretfoto cadeau

cursuscadeau, fotografieworkshop Den Haag

cursuscadeau, fotografieworkshop Den Haag

cursuscadeau, fotografieworkshop Den Haag

Fotograaf & workshopleider Rob Severijnen

Mijn naam is Rob Severijnen en ik ben fulltime fotograaf van Photoworkx. De lesmethode voor de workshops heb ik zelf ontwikkeld en is gericht op de praktijk. Ik heb gewerkt aan verschillende fotografie-opleidingen en daar veel ervaring opgedaan met lesgeven.

Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Contact

Cadeaubon bestellen