Photoworkx | Bent u op zoek naar een leuke workshop in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent Den Haag. Beleef en bewaar Den Haag, fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent.
Bent u op zoek naar een leuke workshop in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent Den Haag. Beleef en bewaar Den Haag.
Smartphone fotografie workshop Den Haag, fotografie workshop Den Haag, fotografie cursus Den Haag, stadswandeling Den Haag met stadsgids en fotografiedocent, Beleef en bewaar Den Haag, ik gids u door denhaag.nl
21087
page-template-default,page,page-id-21087,edgt-core-1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Beleef en bewaar Den Haag

Fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent | Beleef en bewaar Den Haag

Experience and capture the beauty of The Hague

Haagse hoogtepunten

Ben je geïnteresseerd in de historie en de architectuur van Den Haag? En wil je leren om mooiere foto´s maken met je smartphoto of camera? Tijdens de stadswandeling van Beleef en bewaar Den Haag kun je beide wensen in vervulling laten gaan.

Beleef en bewaar Den Haag is een combinatie van een creatieve fotoworkshop en een verrassende stadswandeling.

Tijdens een wandeling langs de Haagse Hoogtepunten met stadsgids, Jacqueline en fotograaf, Rob leer je meer over de historie en de architectuur van Den Haag en krijg je veel verrassende en praktische tips om je foto’s te verbeteren.

 

Voor wie

De workshop Beleef en bewaar Den Haag is geschikt voor jong en oud. Er is geen kennis nodig om mee te doen aan de workshop.
Je hebt alleen een digitale camera of smartphone nodig hebt.

 

Jacqueline Alders is stadsgids en zij laat je het verleden beleven.
Rob Severijnen  is fotograaf en fotografiedocent en hij legt uit hoe je deze belevenis kan bewaren en vastleggen.
Geniet op een veilige manier van de rondwandeling in het centrum van Den Haag en leer je camera beter kennen.

Beleef en bewaar Den Haag

Binnenhof, Vijverberg, Lange Voorhout en Paleis Noordeinde

De route voert langs bekende punten als het Binnenhof, Vijverberg, Lange Voorhout en Paleis Noordeinde.

Je hoort mooie, maar ook verrassende verhalen en we wijzen je op interessante details. De instructie voor de fotografie is op de praktijk gericht en met veel handige tips.

 

Beter leren fotograferen

Voorafgaand aan de workshop ontvang je een introductie tekst met fototips en een checklist. Tijdens de workshop krijg je praktische tips over de instellingen van je camera of smartphone en je leert om op een andere manier naar een onderwerp te kijken. Hierdoor ga je betere foto’s maken.

Beleef en bewaar Den Haag

Beleef en bewaar Den Haag

workshop fotografie met stadsgids, Beleef en bewaar Den Haag

Datum:
Prijs per persoon: €27,50
Locatie: binnenstad Den Haag
Verzamelpunt: Buitenhof 30 Den Haag   (bij ruiterstandbeeld)
Type wandeling: fotografieworkshop met tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent
Aanvang: 11u
Duur: 2 uur
Thema: Haagse historie en architectuur
Wandelafstand: ca. 5 km
Aantal aanmeldingen:

De workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. Als er te weinig aanmeldingen zijn, wordt de workshop verplaatst naar een andere datum.

Prijs voor een groepsworkshop:
Er zijn verschillende mogelijkheden, mail voor informatie

Benodigdheden: Het is niet belangrijk wat voor soort camera je hebt, Smartphone, een digitale compact camera, digitale  spiegelreflexcamera. Zorg er voor dat de batterij goed opgeladen is.

Beleef en bewaar Den Haag, workshops, groepsacties en bedrijfsuitjes.

Heb je een camera of smartphone en wil je beter leren fotograferen?

beleef en bewaar Den Haag

Beleef en bewaar Den Haag

Aanmelden

Voor informatie: stuur een e-mail naar: mail@photoworkx.nl
Of bel: +31 (0) 652405494

Deelnemers zeggen:

Op 18 juni heb ik meegedaan aan de wandeling Beleef en Bewaar Den Haag, met Jacqueline als gids en Rob als fotograaf. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring! Ik ben zowel mijn fotografie-skills als mijn woonplaats nog aan het ontdekken dus deze wandeling was voor mij de perfecte combinatie. Ik heb veel geleerd over deze mooie stad én nieuwe stappen gezet in de fotografie. Jacqueline en Rob zijn allebei heel enthousiast en toegankelijk dus je voelt je gelijk op je gemak. Ik ben blij dat ik deze wandeling gedaan heb en kijk uit naar de volgende route!
Miranda

Gisteren de tweede rondleiding gehad van Jacqueline gecombineerd met het maken van foto’s samen met Rob Severijnen. Net als de eerste vind ik de combinatie heel leuk. Je krijgt informatie van Den Haag en wat daar allemaal is gebeurd maar ook alle vorsten en bijzondere personen worden niet vergeten. Daarnaast wordt je geholpen met het maken van foto’s en waar je allemaal op moet letten om een bijzondere foto te maken. Ik kan iedereen aanbevelen om een keer een workshop te volgen of een rondleiding te doen met Jacqueline. Zij is zeer enthousiast en kan zeer onderhoudend over de geschiedenis van den Haag vertellen. Hoewel ik niet in den Haag woon, heb ik er wel best lang gewerkt. Het leuke is dat je nu de meest bijzondere plekjes bezoekt waar je vroeger met de auto langs reed en die dus veel informatie bevatten. Ik heb er in ieder geval veel van opgestoken.
Ton

Beleef en bewaar Den Haag

 ik gids u door den haag