Photoworkx | Bent u op zoek naar een leuke workshop in Barcelona? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent Barcelona. Beleef en bewaar Barcelona, fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent.
Beleef en bewaar Barcelona, fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent
fotografie workshop Barcelona, fotografie cursus Barcelona, stadswandeling Barcelona met stadsgids en fotografiedocent, Beleef en bewaar Barcelona,
24171
page-template-default,page,page-id-24171,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Beleef en bewaar Barcelona

FOTOGRAFIEWORKSHOP TIJDENS EEN STADSWANDELING MET STADSGIDS EN FOTOGRAFIEDOCENT

Combineer de bekende highlights van Barcelona met een leuke workshop.

Heb je altijd al meer willen weten over de geschiedenis en architectuur van Barcelona? Heb je een digitale camera of smartphone en wil je beter leren fotograferen? Dan biedt Photoworkx nu een fantastische kans om beide wensen tegelijk in vervulling te laten gaan. Tijdens een stadswandeling langs de hoogtepunten van Barcelona leer je beter fotograferen.

Photoworkx, Beleef en bewaar Barcelona

Voor wie

De workshop ‘Beleef en bewaar Barcelona’ is geschikt voor jong en oud. Je krijgt persoonlijke tips waardoor de workshop zowel leuk is voor beginnende als voor meer ervaren fotografen. Het is niet belangrijk wat voor soort digitale camera je hebt, bijvoorbeeld een compact camera of een digitale, analoge spiegelreflexcamera of smartphone.

De stadsgids laat je het verleden beleven.
Rob Severijnen  is fotograaf en fotografiedocent en hij legt uit hoe je deze belevenis kan bewaren en vastleggen. Samen verbreden en verscherpen we je kijk op Barcelona, op de historie en op de architectuur.

Photoworkx, Beleef en bewaar Barcelona

Het oude centrum van Barcelona

De workshop wordt gegeven tijdens een stadswandeling in het oude centrum van Barcelona, Ciutat Vella en El Born.

Je hoort mooie, maar ook originele ontroerende verhalen en we wijzen je op interessante historische details. De fotografie aanwijzingen zijn op de praktijk gericht en met veel handige tips.

 

Beter leren fotograferen

Voorafgaand aan de cursus ontvang je een tekst met fotografie tips en een checklist. Tijdens de fotografieworkshop krijg je veel tips over de instellingen van je camera en je leert om op een andere manier naar een onderwerp te kijken. Hierdoor ga je betere foto’s maken.

Photoworkx, Beleef en bewaar Barcelona

Datum:
Locatie: binnenstad Barcelona, Ciutat Vella en El Born
Verzamelpunt: Pla de la Seu, Catedral de Barcelona, onderaan de trap naast het Gaudí Exhibition Center
Type wandeling: fotografieworkshop met tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent
Aanvang:
Duur: 3 uur
Thema: Haagse historie en architectuur
Wandelafstand: ca. 5 km
Aantal aanmeldingen:

Prijs

Benodigdheden: Het is niet belangrijk wat voor soort camera je hebt, een digitale compact camera, digitale of een analoge spiegelreflexcamera.

Photoworkx, Beleef en bewaar Barcelona

Voorwaarden:

  • Reserveren: via e-mail, de betaling kan contant bij aanvang van de workshop.
  • Betaling via Ideal is ook mogelijk, € 2,50 administratie kosten
  • Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
  • Consumpties: zijn voor eigen rekening.
  • Indien er te weinig aanmeldingen (min. 6 personen) zijn kan het kan zijn dat de wandeldatum verplaatst wordt naar een andere datum.