Photoworkx | Bent u op zoek naar portretfotografie in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. Linkedin profielfoto's, professionele zakelijke profielfoto Den Haag, profielfotograaf Den Haag, portretfotografie Den Haag, portretfotograaf Den Haag,
Linkedin-profielfoto.nl; profielfoto-denhaag.nl ; linkedin-foto.nu ; Linkedin-profielfoto, profielfoto-denhaag, Linkedin-foto,
Photoworkx, portretfotografie Den Haag, Linkedin profielfotograaf Den Haag, professionele zakelijke profielfoto, profielfotograaf Den Haag, Profielfoto, linkedin foto, portretfotograaf den haag, studioportretfoto Den Haag
21397
page-template-default,page,page-id-21397,edgt-core-1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Afspraak gemaakt voor een LinkedIn-profielfoto, lees hier wat nu ?

Maak een goede start met een mooie profielfoto

Een portretafspraak, wat nu?

Voor veel mensen is een portretafspraak vergelijkbaar met een bezoek aan de tandarts. Volgens mij is dat helemaal niet nodig. Je kan er ook een feestje van maken. Met deze tips is dat mogelijk. Het is ook belangrijk om je af te vragen waarvoor je de foto’s gaat gebruiken.

 

Hoe moet ik kijken?

Let op je gezichtsuitdrukking. Glimlachende mensen trekken meer positieve aandacht dan mensen met een neutrale, te serieuze of bozige uitdrukking. Tip: oefen voor de spiegel met de juiste expressie.

 

Make-up

Doe vooral waarbij je je prettig voelt en wat je gewend bent. Een natuurlijke make-up is een goede keuze. Een beetje make-up tegen glimmen mag ook gerust. Realiseer je dat portretfoto’s altijd in Photoshop worden nabewerkt. Maak je dus geen zorgen over kleine oneffenheden: die werk ik achteraf weg.

Variatie

Het is altijd handig om extra kleding mee te brengen naar een fotoshoot zodat we een variatie kunnen maken.
Bij het maken van portretfoto’s kan het zijn dat er in de kleding een ongewenste neveneffect te zien is, het moirépatroon. Het moiré effect kom gelukkig niet vaak voor.

Professionele LinkedIn profielfoto Den Haag, Photoworkx

Variatie van kleding

In de zakelijke markt is het prettig als je een paar verschillende profielfoto’s hebt. Door een kleine variatie van kleding maak je op een eenvoudige manier verschillende foto’s voor je site, LinkedIn en je zakelijk blog.

 

Visitekaartje

Een studiofoto – met een neutrale achtergrond – is mooi voor een portretfoto voor je visitekaartje. Als de tekst op je visitekaartje links staat, is het logisch als je op de foto naar links kijkt. Op die manier vormen tekst en beeld een samenhangend geheel. Recht in de camera kijken kan natuurlijk ook.

 

LinkedIn

Een LinkedIn-profielfoto in een natuurlijke omgeving, bijvoorbeeld een stadspark, is meestal een goede keuze. Een zakelijk en dynamisch stadsbeeld is ook mogelijk. Het grote voordeel van buiten fotograferen is dat er snel een prettige ontspannen sfeer ontstaat.

Op LinkedIn staan de portretfoto’s aan de linkerzijde van de website. Het is dan mooi als je op de foto naar rechts kijkt. Op die manier kijk je de pagina in.

 

Persoonlijke linkedin-foto’s en profielfoto’s waar u trots op bent.

Wie gingen u voor, overzicht van portretfoto’s

Professionele LinkedIn foto en portretfotografie waar je trots op bent, Den Haag. Afspraak gemaakt voor een Linkedin-profielfoto, Lees hier wat nu ?

Professionele LinkedIn profielfoto Den Haag, Photoworkx