Photoworkx | Ben je op zoek naar interieurfotografie of 360 graden panorama fotografie van Photoworkx in Den Haag? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. interieurfotografie, 360 graden panorama fotografie, 360 graden interieurfotografie, Street View en virtuele tour Den Haag.
virtuele tour van Photoworkx, 360 graden panoramafoto: virtuele tour nodig? Kijk op 360Photoworkx voor de virtuele tour van Photoworkx in Den Haag voor hoge kwaliteit 360 graden panoramafoto’s. Photoworkx is Google Street View vertrouwde fotograaf.
virtuele tour van Photoworkx, 360 Photoworkx, Google Street View vertrouwde fotograaf voor 360° panoramafotografie, virtual tour, 360 graden fotografie en Street View, 360 view, 360° panorama’s en virtual tours
20079
page-template-default,page,page-id-20079,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

360 Photoworkx – Virtuele tour

Google Business View tours | De virtueel tour: rondlopen in de leukste bedrijven, winkels en restaurants

De 360Photoworkx Google Businessview tour in het kort:

 • De bezoeker kan 24/7 binnenkijken in uw onderneming.
 • De Google Businessview tour werkt op de computer, tablet en Smartphone.
 • De Google Businessview tour heeft een zeer goede invloed op de vindbaarheid bij Google (ranking) van uw bedrijf.
 • De Google Businessview tour is eenvoudig te plaatsen (embedden) in uw website.
 • De Google Businessview tour is betaalbaar en van hoge kwaliteit. Photoworkx werkt met uitsluitend professionele apparatuur.
 • De Google Businessview tour is eenvoudig te delen op Facebook en Twitter.
 • De virtuele tour is uit te breiden met veel extra’s zoals een menu, info pop-up, foto’s, video’s en muziek.
  (de Google Businessview tour heeft deze mogelijkheden nog niet)
  Voor meer informatie: 360virtueelrondkijken.nl

Bezoekers maken virtuele tour

De virtuele tour van Photoworkx laat bezoekers op een verrassende en interactieve manier een locatie bekijken. Zo geef je geïnteresseerden de mogelijkheid om alvast virtueel in je winkel, restaurant of bedrijfspand rond te lopen.

 

Een virtuele tour koppelt panoramafoto’s aan elkaar

Een virtuele tour bestaat uit een aantal 360° panoramafoto’s, die onderling met elkaar zijn verbonden. Door met de muis te bewegen verandert de kijkrichting waardoor het lijkt alsof je midden in de gefotografeerde ruimte staat. Vervolgens kun je rondlopen en vanaf de nieuwe plek opnieuw om je heen kijken. Beelden van de straat en de entree maken de beleving compleet.

 

Het werkt als reclamefotografie

Bedrijven met een virtuele tour worden in Google Maps beeldvullend getoond. Bezoekers kunnen inzoomen op producten of de leukste tafel in het restaurant uitkiezen.

 • websites met een 360° virtuele rondwandeling worden ca. 30% meer bezocht dan websites zonder virtuele tour
 • bezoekers blijven langer op de site
 • een virtuele tour maak de site beter vindbaar in Google

 

Rob Severijnen,  fotograaf van Photoworkx is Google vertrouwde fotograaf en Local Guide op Google Maps. Gecertificeerd door Google en herkenbaar aan de Trusted Badge.

Maak een afspraak

binnen 24 uur antwoord

De panoramafoto’s zijn vrij van rechten te gebruiken. De 360° foto’s zijn van hoge kwaliteit (8K), mooi belicht en zeer gedetailleerd.

Ervaringen met 360° panoramafotografie

Een fotoshoot duurt ca. 1-1,5 uur

Het maken van panoramafoto’s voor een virtuele tour duurt ca. 1-1,5 uur. Natuurlijk let ik bij het fotograferen goed op details.
Ik zorg voor zorgvuldige nabewerking en montage voor het mooiste resultaat.

 

Prijs

Neem voor informatie en een exacte prijsopgave contact op.

Contact

Geen reiskosten in Den Haag, buiten Den Haag € 0,35 p/km. De prijzen zijn inclusief uitgebreide nabewerking van ca. 3u.
De virtuele tour is vrij van rechten te gebruiken. De 360° foto’s zijn van hoge kwaliteit (8K), mooi belicht en zeer gedetailleerd.

De virtuele tour is eenvoudig op iedere website en op Google Maps te plaatsen. Google Maps berekent hiervoor geen kosten.

 

Google gecertificeerd

Google plaatst alleen virtuele tours van vertrouwde fotografen die door Google zelf zijn opgeleid en gecertificeerd. Ik heb de opleiding doorlopen en het certificaat in bezit.

 

Door wie

Kiezen voor Rob Severijnen van Photoworkx is kiezen voor kwaliteit en betrokkenheid. Neem gerust contact op als je belangstelling hebt voor het maken van een virtuele tour van je pand.

 

Contact

 

Voor wie

Bedrijven, winkels en restaurants

Verbeter de beleving van uw winkel of bedrijf met een
360° virtuele rondleiding op basis van de 360Photoworkx technologie.

360virtueelrondkijken

Photoworkx creëert de Google Business View tour en maakt ook de 360° interactieve virtuele tour. Bij de Google Business View tour kan de bezoeker rondkijken binnen het bedrijf. En bij de 360° interactieve virtuele tour is het mogelijk om de bezoeker veel informatie te geven tijdens de rondwandeling binnen het bedrijf.

Voor meer informatie over de Photoworkx 360° virtuele tour kijk op: 360virtueelrondkijken.nl

360virtueelrondkijken is een onderdeel van 360Photoworkx.

Google Business View tours Den Haag