Photoworkx | Workshops
20084
page,page-id-20084,page-template-default,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Workshops

Heb je een passie voor fotografie en wil je hier jezelf hierin ontwikkelen? Volg dan de basisworkshops bij fotografieworkshops.com.
De verschillende workshops van fotografieworkshops Den Haag zijn speciaal samengesteld voor iedereen die beter wil leren fotograferen.
De workshops zijn voor jong en oud. Al de algemene fotografische begrippen komen aanbod en je krijgt tips om van een kiekje een gave foto te maken.
Verschillende technische en creatieve mogelijkheden van een digitale spiegelreflexcamera komen uitgebreid aan bod.
Denk aan camera-instellingen, compositie, belichting, lenzen en scherpte.

fotografiecursus Den Haag - fotografieworkshops.com
Architectuurfotografie_Den_Haag_Photoworkx_museon

Tijdens de eerste les van de basiscursus fotografie worden de mogelijkheden van de camera besproken. Je zou kunnen zeggen dat het een zeer ”uitgebreide knoppen cursus” is. Het is verder niet belangrijk wat voor soort camera je hebt.
Bij de 2de les gaan we dieper in op de verschillende instelmogelijkheden van de camera. En de basisregels van compositieleer worden besproken.

Door zelf actief aan de slag te gaan ontwikkel je de technische en creatieve vaardigheden optimaal. Probeer elke dag één goede foto te maken en je krijgt er steeds meer plezier van je hobby.

De theorie lessen worden gegeven in het centrum van Den Haag. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.
De praktijkles fotografie is tijdens een stadswandeling in het centrum van Den Haag.

De lessen worden gegeven door Rob Severijnen, full-time fotograaf van Photoworkx.
Rob heeft zijn eigen lesmethode, ’n logische werkwijze & op de praktijkgericht.
Hij heeft door zijn werkzaamheden op verschillende fotografie opleidingen, veel ervaring met lesgeven. (Willem de Kooning Academie en Foto School Rotterdam)

Meld je nu aan!

binnen 24 uur antwoord

fotografieworkshops-groep-klein
Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn