Photoworkx | Workshop flitsfotografie Den Haag, voor de belangrijkste functies van de externe flitser.
20330
page-template-default,page,page-id-20330,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Workshop flitsfotografie Den Haag, voor de belangrijkste functies van de externe flitser.

Zoek je een leuke en creatieve flitsworkshop in Den Haag? dan ben je bij fotografieworkshops.com aan het juiste adres.

Deze flitsworkshop is voor hobbyisten en professionele fotografen die een basiskennis fotografie hebben. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met uw reportage flitser. U krijgt o.a. uitleg over de basisbegrippen van uw flitser, indirect flitsen, flitscompensatie, richtgetal, TTL, flitssynchronisatie, draadloos flitsen. De uitleg wordt afgewisseld met oefeningen zodat u het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen.

Goede flitsfoto’s maken is niet eenvoudig maar wel mogelijk. Creatief gebruik van de externe flitser biedt veel verrassende mogelijkheden.
In de workshop flitsfotografie leer je de belangrijkste functies van de externe flitser. Tijdens de theorieles worden de basis-handelingen en de bediening van de flits behandeld. Tijdens de tweede les wordt de theorie in de praktijk gebracht. De volgende onderwerpen worden besproken:daglicht wegflitsen / inflitsen, flitsen met lange sluitertijd, direct / indirect flitsen en het gebruik van kleurfilters.
Binnenkort start de workshop.

Tijdsduur: ca. 3 uur per les, groepsworkshop.
Combi prijs voor 2 lessen: € 65,00 pp.
Privéles is ook mogelijk: € 55,00 per les.

Fotografieworkshops.com_flitsworkshop__phx8409

Fotografieworkshops.com_flitsworkshop_phx8918

fotografieworkshops.com_flitsworkshop_Den_Haag

flitsworkshop Den Haag, gebruik van de losse flits

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn