Photoworkx | Bent u op zoek naar een fotografie workshop voor senioren in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. een fotografie workshop voor senioren in Den Haag, basisworkshop fotografie Den Haag, workshop fotografie Den Haag, fotografieworkshops.com, wandelen met de fotograaf.nl, workshop fotografie Den Haag.
Workshop digitale fotografie voor senioren, fotografie workshop den haag, workshopfotografie, flitsworkshop, avondfotografie workshop Den Haag, workshop fotografie den haag
20338
page-template-default,page,page-id-20338,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Workshop digitale fotografie voor senioren

Deze fotocursus is bedoeld voor senioren die de basisvaardigheden van de fotografie onder de knie willen krijgen en niet alleen maar op de automaat willen fotograferen.

Van een compacte camera tot een spiegelreflex, veel mensen bezitten een digitale camera en weten niet goed wat ze er allemaal mee kunnen doen. Er wordt uitleg gegeven over de technische begrippen van de camera en de bediening en betekenis van de knoppen. Ook wordt verteld wat met bepaalde instellingen bereikt kan worden. Tijdens de praktijkles zal er een wandeling worden gemaakt, zodat men in de praktijk kan oefenen met de instellingen van de camera. Een praktische workshop, zodat u uw camera beter leert beheersen!

Digitale camera’s bieden vaak zoveel instellingsmogelijkheden, dat u zou kunnen verdwalen tussen al die knoppen en menu’s. Heeft u vragen over de bediening en mogelijkheden van uw digitale camera? Dan is dit de juiste cursus voor u.
De belangrijkste fotografische begrippen (zoals juiste belichting, ISO-waarde, flitsen en witbalans) worden duidelijk uitgelegd.

Er wordt specifiek ingegaan op de camera van de individuele deelnemer: er wordt niet alleen gekeken waar de juiste knoppen zitten, maar ook geoefend met de instellingen. Door te fotograferen en de resultaten te bekijken leert u immers het meest.

fotografieworkshops.com
Photoworkx_fotografieworkshop_120507

Voor wie
Heeft u een camera en u wilt beter leren fotograferen? U heeft geen ervaring of u heeft een beperkte ervaring met digitale fotografie.

Voordelen:
-heldere structuur van de leerstof
-duidelijke, concrete taal en uitleg
-persoonlijke begeleiding door een ervaren fotograaf
-veel praktische oefeningen
-een helder antwoord op al uw vragen
-veel tips en praktijk oefeningen
-rustig tempo
-veel persoonlijke aandacht
-theorie én praktijk

Aantal lessen:
4 groepslessen van 3 u € 120,00 pp
privé les is ook mogelijk: € 185,00

Een groepsles op locatie is ook mogelijk. (in een buurthuis of clubhuis bijvoorbeeld)

Fotografieworkshop_Den_Haag_1545_photoworkx

fotografieworkshops_den-haag_3

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn