Photoworkx | Bent u op zoek naar een avondfotografie workshop in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. een avondfotografie workshop Den Haag
Bent u op zoek naar een avondfotografie workshop in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. een avondfotografie workshop Den Haag, basisworkshop fotografie Den Haag, workshop fotografie Den Haag, fotografieworkshops.com, wandelen met de fotograaf.nl, workshop fotografie Den Haag.
Cursus avondfotografie Den Haag, avondfotografie workshop Den Haag, basisworkshop fotografie Den Haag, workshop fotografie Den Haag, fotografieworkshops.com, wandelen met de fotograaf.nl, workshop fotografie Den Haag
20327
page-template-default,page,page-id-20327,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Workshop avondfotografie Den Haag

Workshop avondfotografie

Wil je ook ’s avonds graag mooie foto’s maken? Wil je mooi verlichte pleinen en gebouwen vastleggen? De natuur in de opkomende of ondergaande zon fotograferen? Dan is dit het goede moment voor een workshop avondfotografie.

Avondfotografie levert foto’s op met een bijzondere sfeer. En avondfotografie in Den Haag is erg leuk om te doen, er zijn veel mogelijkheden voor mooie avond- en nachtfoto’s. Doe de leuke en creatieve workshop avondfotografie in de regio Den Haag!

Voor wie

Iedereen die in ’s avonds en ’s nachts boeiende en goede foto’s wil maken.

Om succesvol ’s avonds te kunnen fotograferen moet je camera over de volgende eigenschappen en mogelijkheden beschikken:
(A ) diafragma of (S,Tv) sluitertijd voorkeuze, M, afstandsbediening en/of timer.

Het is ook erg handig als je een statief hebt of kan meenemen naar de workshop.

De workshop is op de praktijk gericht en de groepjes zijn klein, zodat de cursisten veel individuele aandacht krijgen. Je leert de theorie in praktijk te brengen aan de hand van verschillende leerzame opdrachten. Het resultaat wordt direct bekeken en je krijgt persoonlijke aanwijzingen en praktische tips om je foto’s te verbeteren

Opzet

De workshop avondfotografie bestaat uit 2 onderdelen:

  • Inleiding / theorie: 0,5 uur
  • Praktijkles: 2,5 uur

De workshop avondfotografie Den Haag begint met een korte theoretische inleiding. Hierbij krijgen de cursisten tips over de instellingen van de camera en de techniek van avondfotografie. Na de uitleg gaan we op pad om foto’s te maken in de stad. Onder leiding van docent & fotograaf Rob bezoek je een aantal locaties waar kunt oefenen en experimenteren.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De juiste instellingen van de camera
  • ISO
  • De juiste belichting & scherpstelpunt
  • Lange belichtingstijden
  • Compositieleer: standpunt en brandpunt

Prijs

Per persoon: € 35,00.

workshop avondfotografie_Den_Haag_6625

Privéles avondfotografie

Heb je een drukke agenda? Wil je graag in je eigen tempo les hebben? Kies dan voor een privéles avondfotografie! Ik stem daarin de lesstof helemaal af op jouw wensen, zodat je echt grote stappen vooruit maakt. Door de individuele begeleiding tijdens de avondfotografieworkshop krijg je 100% aandacht. En je hebt natuurlijk ook direct de mogelijkheid om opkomende vragen te stellen. Je kan zelf aangeven welke onderdelen je belangrijk en leuk vindt.

De prijs voor een individuele avondfotografie workshop in Den Haag is € 65,00.

Kies een privéles avondfotografie les, een uitstekende manier om je verder te ontwikkelen.

Door wie

De workshop avondfotografie wordt gegeven door Rob Severijnen. Rob is full-time fotograaf van Photoworkx, hij heeft een eigen lesmethode ontwikkeld, op de praktijk gericht. Rob heeft door zijn werkzaamheden op verschillende fotografie-opleidingen veel ervaring met lesgeven. Hij geeft de workshop avondfotografie in Den Haag.

Wie gingen je voor

Zoek je een origineel cadeau? Je kunt deze workshop ook cadeau geven! Leuk voor Vaderdag, goed idee voor Moederdag en een origineel idee voor een verjaardag. Een fotografie cursus cadeau is altijd een schot in de roos!

fotografieworkshops.com, Den_Haag_cursuscadeau

Workshop_avondfotografie_Den_Haag_6637

avondfotografie-den-haag_kermis_6811

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn