Photoworkx | Bent u op zoek naar 360° panoramafotografie in Den Haag? Bij 360Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. 360 graden panorama fotografie, 360 graden foto’s, virtuele tour Den Haag.
360Photoworkx, woningfotograaf-denhaag, woningfotograaf Den Haag, 360 graden panorama foto's, Interactieve panorama fotografie, professionele virtuele tours, woningfotografie Den Haag
20081
page-template-default,page,page-id-20081,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Virtuele tours & 360° panoramafotografie

Hebt u een toeristisch bedrijf, een showroom, een beursstand, winkel, een restaurant? Of een ander bedrijf dat het bekijken waard is. Dan is een virtuele tour een buitengewoon geschikte marketingtool!

Verbeter de beleving van uw winkel of bedrijf met een 360° panoramafoto of virtuele rondleiding. Door de virtuele tour gaan uw klanten op een eenvoudige manier op ontdekkingsreis door uw bedrijf en zo is uw locatie 24 uur per dag en 7 dagen per week te bezoeken.

Met een virtuele tour geeft u een digitale, interactieve rondleiding door uw bedrijf. Bij het bekijken van een virtuele tour bepaalt de bezoeker zelf in welke richting hij of zij kijkt en dat ook op de momenten dat uw winkel of bedrijf niet open is. De fotokwaliteit van de beelden is erg hoog, zodat de virtuele tour zeer gedetailleerd is. Uw bezoeker krijgt dus een overzicht én kan details bekijken. U vertoont uw virtuele tour uiteraard op uw eigen website. Doordat de bezoeker de sfeer van uw bedrijf kan proeven en de producten kan zien, zal deze langer op uw site blijven.

De virtuele tours van 360Photoworkx zijn ook VR-compatibel.

Wat geeft u uw bedrijf als u een virtuele tour laat maken:

  • Een verhoging van uw vindbaarheid
  • Nieuwe klanten de mogelijkheid om uw bedrijf te leren kennen
  • Bestaande klanten kunnen hun ervaring met anderen delen

Kenmerken van de virtuele tour gemaakt door 360Photoworkx:

  • 360Photoworkx is door Google gecertificeerd 
  • Werkt ook op smartphones en tablets
  • Is ook met een smartphone en virtual reality bril te bekijken.
  • Te combineren met (achtergrond)muziek
  • De sfeer- en detailfoto’s kunt u ook op andere plekken gebruiken
Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn