Photoworkx | Professionele profielfoto aanbieding. Bent u op zoek naar een Linkedin-profielfoto aanbieding in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor een mooie profielfoto waar u trots op bent.
Professionele profielfoto aanbieding. Bent u op zoek naar een Linkedin-profielfoto in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor een mooie profielfoto waar u trots op bent.
Professionele profielfoto aanbieding. Bent u op zoek naar een Linkedin-profielfoto aanbieding in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor een mooie profielfoto waar u trots op bent.
22095
page-template-default,page,page-id-22095,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Professionele profielfoto aanbieding

De vakantie is voorbij.  Maak een goede start met een mooie profielfoto.
Tot eind september 21% korting.

Photoworkx portretactie

Je weet hoe belangrijk het is om jezelf goed te presenteren op Linkedin en op je website. Daarom wil je professionele profielfoto’s laten maken. Foto’s waar je trots op bent en met een hoge technische kwaliteit. 

Voor wie

Je bent actief als professional of als ondernemer.

Opzet

Tijdens een korte wandeling, in bijvoorbeeld een stadspark of een stedelijke omgeving, zoeken we een mooie en rustige locatie voor de foto’s. We maken een serie van ca. 20 foto’s. Vervolgens maken we een eerste selectie op de camera. Vervolgens kun je deze selectie op je gemak thuis bekijken. Je geeft mij door welke 3 foto’s jij de beste vindt. Die werk ik af en ik stuur ze je toe in een groot formaat en een klein formaat. Je kunt ze dan direct te gebruiken op je website, Linkedin of andere social media

Prijs

Deze 3 mooie portretfoto’s kosten je € 65,= incl. btw.
Normaal is de prijs € 79,-  incl. btw, je krijgt dus nu 21% korting!

Door wie

Bij Rob Severijnen van Photoworkx ben je aan het goede adres voor mooie en persoonlijke portretfoto’s.

Wie gingen je voor, overzicht van portretfoto’s

Portretactie Photoworkx

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn