Photoworkx | Ben je op zoek naar mooie portretfoto's, C.V. foto's of een professionele Linkedin-profielfoto in Den Haag? Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. een mooie portretfoto, C.V. foto's, Linkedin-profielfoto’s, professionele zakelijke profielfoto Den Haag, profielfotograaf Den Haag, portretfotografie Den Haag, portretfotograaf Den Haag, profielfoto-denhaag, Linkedin-foto.
C.V. foto Den Haag,Professionele portretfoto voor Linkedin en website. Photoworkx Den Haag. linkedin-profielfoto.nl; profielfoto-denhaag.nl ; linkedin-foto.nu ; Linkedin-profielfoto, profielfoto-denhaag, Linkedin-foto, portrait Photo, profile picture, LinkedIn profile picture, CV Photo, Portretfoto’s op locatie. Hiervoor werk ik met een mobiele fotostudio. Zo kan ik op een efficiënte manier professionele, uniforme en spontane portretfoto’s maken van alle medewerkers.
portrait Photo, profile picture, LinkedIn profile picture, CV Photo, C.V. foto Den Haag, mobiele fotostudio, uniforme en spontane portretfoto’s, professionele Linkedin-profielfoto Den Haag, goede profielfoto op locatie en in de studio,profielfoto-denhaag, linkedin-foto, portretfotografie Den Haag, Linkedin profielfotograaf Den Haag, professionele zakelijke profielfoto, profielfotograaf Den Haag, Profielfoto, linkedin foto, portretfotograaf den haag, studioportretfoto Den Haag
20310
page-template-default,page,page-id-20310,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Professionele LinkedIn-foto’s en portretfotografie in Den Haag.

Persoonlijke linkedIn-foto’s en profielfoto’s waar je trots op bent.

Portretfotografie Den Haag

 

Persoonlijke portretfoto’s

Portretfoto’s laten maken door Photoworkx gebeurt in een ontspannen sfeer. Ik zorg ervoor dat alles klopt: kraag netjes recht, een passende achtergrond en de juiste kleding. Zo ontstaat een persoonlijke portretfoto waarin je jezelf herkent en die je met trots wilt laten zien.

 

Hoe een fotoshoot leuk kan zijn

Voor veel mensen is een portretafspraak vergelijkbaar met een bezoek aan de tandarts. Volgens mij is dat helemaal niet nodig. Je kan er ook een feestje van maken. Met deze tips is dat mogelijk. Lees van tevoren ook mijn kledingtips. En dan zit niets een goede portretfoto nog in de weg.

 

De mooiste portretfoto’s maken

Het is belangrijk om je af te vragen waarvoor je de portretfoto’s gaat gebruiken. Voor een visitekaartje, voor LinkedIn of voor een magazine? Dit bepaalt de kijkrichting, de achtergrond en de kledingkeuze.

Professionele Linkedin-foto op locatie, Photoworkx Den Haag

In overleg kiezen we de beste plek om de foto’s te maken:

 

  • Tijdens een wandeling, in bijvoorbeeld een stadspark of een stedelijke omgeving, zoeken we een mooie en rustige locatie voor de foto’s. Het grote voordeel van fotograferen in een natuurlijke omgeving is dat er al snel een prettige ontspannen sfeer ontstaat.
  • Fotografie in de portretstudio van Photoworkx in Den Haag.
  • Portretfoto’s op locatie. Hiervoor werk ik met een mobiele fotostudio. Zo kan ik op een efficiënte manier professionele, uniforme en spontane portretfoto’s maken van alle medewerkers.

 

Door te variëren in kleding krijg je op een eenvoudige manier veel verschillende portretfoto’s. Ik maak altijd meerdere foto’s per shoot. Per pakket ontvang je de beste.

 

Foto’s voor C.V. of LinkedIn

Met een professionele profielfoto op C.V. of LinkedIn maak je een goede start op de arbeidsmarkt, als professional of zelfstandig ondernemer. Een profielfoto gemaakt door Photoworkx laat zien wie je bent, op je best.

Prijs

  • Een portretsessie met als resultaat 3 mooie portretfoto’s start vanaf € 79,- (incl. btw).
  • Een uitgebreide portretserie met als resultaat 8 mooie foto’s kost € 175,- (incl. btw).
  • Voor teamfotografie geldt: afhankelijk van het aantal medewerkers variëren de kosten tussen de € 25,00 en € 45,00 per persoon. De opstartkosten bedragen € 75,- (excl. btw).
  • De betaling kan contant, pinnen is ook mogelijk. (voor bedrijven is een BTW factuur mogelijk)

 

Geen reiskosten in Den Haag, buiten Den Haag € 0,35 p/km.

 

De prijzen zijn inclusief standaard nabewerking in Photoshop. De foto’s zijn vrij van rechten te gebruiken.
Additionele beeldbewerking, zoals omzetten naar zwart-wit en extra retouche: prijs op aanvraag.

Je ontvangt de foto’s in verschillende formaten: groot formaat voor drukwerk en klein formaat voor internet en social media (LinkedIn, Facebook, Twitter etc.).

 

Door wie

Kiezen voor Rob Severijnen van Photoworkx is kiezen voor kwaliteit en betrokkenheid. Neem gerust contact op als je persoonlijke portretfoto’s wilt laten maken waar je trots op kunt zijn.

Contact

 

Voor wie

Organisaties, ondernemers en professionals

 

Wie gingen je voor? Overzicht van portretfoto’s

Kledingtips voor je profielfoto

Afspraak gemaakt voor portretfoto, wat nu?

Portretfoto cadeau

binnen 24 uur antwoord

Plan een datum voor de portretfoto

Portretfotografie Den Haag

Photoworkx portretfoto Den Haag

Photoworkx Profielfotografie Den Haag

Photoworkx, Portretfotografie Den Haag

portretfotografie Den Haag

Tekstredactie: MbH Communicatie