Photoworkx | Bent u op zoek naar portretfotografie in Den Haag? Bij Fotografie Den Haag bent u aan het juiste adres voor o.a. Linkedin profielfoto's, professionele zakelijke profielfoto Den Haag, profielfotograaf Den Haag, portretfotografie Den Haag, portretfotograaf Den Haag,
portretfotografie Den Haag, Linkedin profielfotograaf Den Haag, professionele zakelijke profielfoto, profielfotograaf Den Haag, Profielfoto, linkedin foto, portretfotograaf den haag, studioportretfoto Den Haag
20310
page-template-default,page,page-id-20310,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Professionele portretfotografie in Den Haag & omgeving.

Persoonlijke portretfoto’s waar u trots op bent.

U bent professional of ondernemer. U weet hoe belangrijk het is om uzelf goed te presenteren op uw website, uw blog en op social media. En op uw folders, visitekaartjes en ander drukwerk.

Daarom wilt u een serie goede profielfoto’s laten maken. Uiteraard foto’s met een hoge technische kwaliteit. Maar u verwacht ook dat de foto’s oprecht weergeven waar u en uw organisatie voor staan.

Door wie

Bij Rob Severijnen van Photoworkx bent u daarvoor aan het goede adres. Ondernemers helpen om zichzelf en hun bedrijf goed te presenteren is iets dat ik met veel plezier doe. Ik help graag met het maken van goede en persoonlijke portretfoto’s waar u trots op bent.

Voor wie

Uw organisatie kan bestaan uit uzelf of u en uw team. U bent actief als professional of ondernemer.

Opzet

Er zijn diverse mogelijkheden om de foto’s te maken:

  • Tijdens een wandeling, in bijvoorbeeld een stadspark of een stedelijke omgeving, zoeken we een mooie en rustige locatie voor de foto’s. Het grote voordeel van het fotograferen in een natuurlijke omgeving is dat er al snel een prettige ontspannen sfeer is.
  • Fotografie in de portretstudio van Photoworkx in Den Haag.
  • En portretfoto’s bij u op locatie.
    De foto’s worden gemaakt met een mobiele fotostudio. Hierdoor worden op een efficiënte manier professionele, uniforme en spontane portretfoto’s van u en uw collega’s gemaakt.

portretfotografie Den Haag_Photoworkx_1121

Door het variëren van kleding of door een foto in zwart wit om te zetten krijgt u op een eenvoudige manier veel verschillende portretfoto’s. Ik maak altijd meerdere foto’s per shoot, per pakket ontvangt u de  beste.

Ik kan u de foto’s leveren in verschillende formaten: groot formaat voor drukwerk en in klein formaat voor internet en social media (LinkedIn, Facebook, Twitter etc.)

Prijs

Een korte portretsessie met als resultaat 2 mooie portretfoto’s start vanaf €75,=.

Een uitgebreide portretserie met als resultaat 8 mooie foto’s kost € 175,00.

Geen reiskosten in Den Haag, buiten Den Haag € 0,35 p/km.

Voor teamfotografie geldt: Afhankelijk van het aantal medewerkers variëren de kosten tussen de €17,50 en €37,50 per persoon. De opstartkosten bedragen €75,00.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief de standaard nabewerking en excl. BTW. De foto’s zijn vrij van rechten te gebruiken.

Wie gingen u voor, overzicht van portretfoto’s

Ik wil een goede portretfoto

binnen 24 uur antwoord

Portretfotografie op locatie

portretfotografie Den Haag

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn