Photoworkx | Bent u op zoek naar een virtuele tour of 360 graden panorama fotografie in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. interieurfotografie, 360 graden panorama fotografie, 360 graden interieurfotografie, Google Street View en virtuele tour Den Haag.
De virtuele tour van 360Photoworkx is een fantastische manier om uw winkel of bedrijf te promoten. En de tour is direct op Google Street View te zien. Photoworkx is Google Street View vertrouwde fotograaf.
virtuele tour, 360 graden panorama fotografie in Den Haag, Google Street View Den Haag, 360 graden foto, panoramafoto Den Haag
20772
page-template-default,page,page-id-20772,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Google Maps

Websites worden nu al zo’n 25 jaar aangekleed met foto’s. Dit tijdperk is plaats aan het maken voor een interactieve wijze om de informatie te delen: de Google Maps 360° virtuele tour.

Google gecertificeerd

Google plaatst alleen virtuele tours van vertrouwde fotografen die door Google zelf zijn opgeleid en gecertificeerd. Google integreert de beelden op Google Maps en wil dat ook uw virtuele tour aan hun kwaliteitseisen voldoet.

Rob Severijnen, uw fotograaf van 360Photoworkx, is door Google opgeleid en gecertificeerd om uw virtuele tour volgens de richtlijnen van Google vast te leggen en te documenteren. U weet dus dat uw foto’s van hoge kwaliteit zijn.

Street View zoekresultaten-1024x733

360 Photoworkx Google Maps

Uw virtual tour in Google Maps

Bedrijven met een Google virtuele tour worden in Google Maps beeldvullend getoond. Bezoekers kunnen inzoomen op uw producten of de leukste tafel in uw restaurant uitkiezen. Absoluut onmisbaar voor restaurants, hotels, fitness clubs, winkels en elk bedrijf waar publiek welkom is.

Opvallende melding in Google zoekresultaten

Bedrijven die Business View hebben laten maken worden beloond met een meer opvallende melding in de Google zoekresultaten. De “Binnenkijken” melding leidt bezoekers direct naar uw Google virtuele tour. Naast de virtuele tour zijn de Google foto’s van uw bedrijf ook te zien.

Voorbeeld ‘Google Maps’

360Photoworkx google-zoekresultaten-2-maps

 

Google Mijn Bedrijf: uw gratis bedrijfspagina op Google

Maak het klanten gemakkelijk om contact met u op te nemen.

Bied klanten de juiste informatie op het juiste moment. Of dat nu routebeschrijvingen zijn naar uw bedrijf in Maps, uw openingstijden in Zoeken of een telefoonnummer waarop ze u kunnen bellen.

Eenmalige tarieven:
U heeft al een View Virtual Tour voor uw winkel of restaurant vanaf € 250,- excl. 21% btw. en reiskosten. Dit is op basis van een locatie met 6 panorama posities zoals u die kent in Google Maps. Indien er meer panorama posities nodig zijn voor het maken van een professionele virtual tour dan hanteren we staffel tarieven.

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn