Photoworkx | Vaderdag cadeau, Fotografie Quick Start: Ben je op zoek naar een workshop digitale fotografie Den Haag, Opfrisworkshop fotografie Den Haag, Bij Photoworkx ben je aan het juiste adres voor o.a. een fotografie Quick Start opfris fotografieworkshop zodat je tijdens de vakantie al de functies van je camera goed kan benutten.
Vaderdag cadeau, Fotografie Quick Start: Workshop digitale fotografie Den Haag, Opfrisworkshop fotografie Den Haag
Vaderdag cadeau, Quick Start fotografieworkshop: Opfrisworkshop fotografie Den Haag, Workshop digitale fotografie Den Haag, Fotografieworkshops.com, Den Haag, digitale fotografie Den Haag
21935
page-template-default,page,page-id-21935,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Opfrisworkshop fotografie Den Haag

Fotografie Quick Start workshop: beter leren fotograferen tijdens Photoworkx stadswandeling in Den Haag

In de creatieve opfrisworkshop fotografie van Photoworkx leer je hoe je tijdens je vakantie alle functies van je camera goed kunt benutten. We oefenen tijdens een inspirerende stadswandeling in Den Haag.

Wanneer: Zaterdag 30 juni

 

Voor wie

De cursus is bedoeld voor iedereen die de basisvaardigheden van digitale fotografie onder de knie wil krijgen en niet alleen maar op de automaat willen fotograferen. Om mee te kunnen doen heb je een digitale camera nodig. Het type camera maakt niet uit en ervaring met digitale fotografie is niet nodig.

Workshop digitale fotografie Den Haag, fotografie Opfrisworkshop.

Benut de camera-instellingen voor de mooiste foto’s

Tijdens de stadswandeling verken je op een praktische manier de mogelijkheden van je camera. Je leert de theorie in praktijk te brengen aan de hand van verschillende leerzame opdrachten. Je zult versteld staan hoe je met de juiste instellingen de mooiste foto’s kunt maken.

  • Je krijgt veel praktische tips over de programmastanden van je camera, zoomstand, ISO-waarde en belichting
  • Je doet kennis op over compositieleer: gulden snede, plaats van de horizon en standpunt
  • Je leert anders kijken en bewust een onderwerp kiezen
  • Je krijgt persoonlijke aanwijzingen en suggesties voor verbeteringen
  • Quick Start fotografieworkshop

Voorafgaand aan de Quick Start fotografieworkshop ontvang je een introductietekst met fototips en een checklist voor het instellen van je camera.

Workshop digitale fotografie Den Haag, fotografie ‘Opfris’ workshop.

Workshop digitale fotografie Den Haag, fotografie ‘Opfris’ workshop.

Tijd en plaats

Tijd: 30 juni
Locatie: binnenstad Den Haag
Verzamelpunt: Buitenhof bij ruiterstandbeeld (of bij Dudok in het centrum van Den Haag?)
Type wandeling: fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met fotografiedocent
Aanvang: 11.00 uur
Duur: 2,5 uur
Thema: fotografie ‘Opfris’ workshop
Wandelafstand: ca. 4 km

De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Als er te weinig aanmeldingen zijn, wordt de workshop verplaatst naar een andere datum. Als het slecht weer is – regen of harde wind – wordt de workshop verplaatst naar een andere datum.

Workshopleider Rob Severijnen

Mijn naam is Rob Severijnen en ik ben fulltime fotograaf van Photoworkx. De lesmethode voor de opfrisworkshop fotografie heb ik zelf ontwikkeld en is gericht op de praktijk.

Ik heb gewerkt aan verschillende fotografie-opleidingen en daar veel ervaring opgedaan met lesgeven.

Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Contact

Prijs

€ 25,- voor 1 persoon

€ 45,- voor 2 personen

€ 70,-  voor 3 personen

Wil je niet alleen meer leren over fotografie maar ook over de historie en architectuur van Den Haag? Kies dan voor de workshop ‘Beleef en bewaar Den Haag’, waar behalve een fotografiedocent ook een stadsgids meegaat.

Aanmelden

Workshop digitale fotografie Den Haag, fotografie 'Opfris' workshop.

Ton: Gisteren de tweede rondleiding gehad van Jacqueline gecombineerd met het maken van foto’s samen met Rob Severijnen. Ik vind deze combinatie heel leuk. Je krijgt informatie van Den Haag en wat daar allemaal is gebeurd. Daarnaast wordt je geholpen met het maken van foto’s en waar je allemaal op moet letten om een bijzondere foto te maken.
Ik kan iedereen aanbevelen om een keer een rondleiding te doen met Jacqueline. Zij is zeer enthousiast en kan zeer onderhoudend over de geschiedenis van den Haag vertellen.

Miranda: Op 18 juni heb ik meegedaan aan de wandeling Beleef en Bewaar Den Haag, met Jacqueline als gids en Rob als fotograaf. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring! Ik ben zowel mijn fotografie-skills als mijn woonplaats nog aan het ontdekken dus deze wandeling was voor mij de perfecte combinatie. Ik heb veel geleerd over deze mooie stad én nieuwe stappen gezet in de fotografie. Jacqueline en Rob zijn allebei heel enthousiast en toegankelijk dus je voelt je gelijk op je gemak. Ik ben blij dat ik deze wandeling gedaan heb en kijk uit naar de volgende route!

Voorwaarden:

  • Reserveren: via e-mail, de betaling kan contant bij aanvang van de workshop.
  • Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
  • Consumpties: zijn voor eigen rekening.
  • Indien er te weinig aanmeldingen (min. 4 personen) zijn kan het kan zijn dat de wandeldatum verplaatst wordt naar een andere datum.
  • Een factuur is mogelijk, €7,50 adm. kosten