Photoworkx | Een fotografie cursus cadeau is een erg leuk en leerzaam cadeau. Leuk voor Vaderdag, goed idee voor Moederdag en een origineel idee voor een verjaardag.
Een fotografie cursus cadeau is een erg leuk en leerzaam cadeau. Leuk voor Vaderdag, goed idee voor Moederdag en een origineel idee voor een verjaardag.
fotografieworkshop, fotografieworkshop Den Haag, fotografie cursus cadeau, fotografie cursus cadeau Den Haag, Vaderdag cadeau, Moederdag cadeau, leuk cadeau, leerzaam cadeau
20584
page-template-default,page,page-id-20584,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Cursuscadeau

Een fotografie cursus cadeau is een erg leuk en leerzaam cadeau, er zijn een aantal leuke mogelijkheden voor het cursus cadeau.

Beleef en bewaar Den Haag: Heb je altijd al meer willen weten over de geschiedenis en architectuur van Den Haag? Heb je een camera en wil je beter leren fotograferen? Tijdens een stadswandeling langs de hoogtepunten van Den Haag leer je beter fotograferen.

Een theorieles van 3 uur waarin bepaalde aspecten worden behandeld. bijvoorbeeld:
De mogelijkheden & bediening van de camera, flits of het nabewerken van foto’s tijdens een Photoshop workshop.

Er is ook een inspirerende fotografieworkshop tijdens een stadswandeling in het centrum van Den Haag.
We starten b.v. bij Dudok in het centrum van Den Haag voor een korte introductie, daarna gaan we de theorie in praktijk brengen tijdens de stadswandeling.

cursuscadeau.com

Een fotografie cursus cadeau is altijd een schot in de roos.
Leuk voor Vaderdag, goed idee voor Moederdag en een origineel idee voor een verjaardag.

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn