Photoworkx | Bent u op zoek naar een allround fotograaf voor de zakelijke markt in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. fotograaf Den Haag, fotografen Den Haag, fotograferen Den Haag.
fotograaf den haag, fotografen den haag, fotograferen den haag, allround fotograaf voor de zakelijke markt
20090
page-template-default,page,page-id-20090,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Contact

Contact – Testimonia

Rob Severijnen, fotograaf van Photoworkx is Google Street View vertrouwde fotograaf.
Rob is een allround vakfotograaf voor de zakelijke markt.
Enkele mogelijkheden: fotoreportages van evenementen of congres.
Portretfotografie op locatie of in de studio, 360 graden panoramafotografie, interieur & vastgoed fotografie.

“Ik wil ondernemers helpen om zichzelf en hun bedrijf zo goed mogelijk te presenteren.
Betrokkenheid en vakmanschap staan voorop.”

Postadres:

Postbus 260
2501 CG Den Haag

m. 0652 405 494

e-mail: mail@photoworkx.nl

Contactformulier

photoworkx_klanten

Daniëlle ten Hove || Businesscoaching

“Was bijzonder plezierig om met Rob te werken. Hij vond de juiste sfeer voor de foto’s, passend bij de gewenste uitstraling.
Wandelend op zoek naar een geschikte locatie zorgde dat voor een ontspannen sfeer waardoor het makkelijker werd om te poseren.
En zeer tevreden met de foto’s!”

MIRJAM WILLAERT || INTERIM-MANAGER || VERANDERKUNDIGE || TRAINER || COACH

Een ware vakman! Dat is de kortste en beste manier om Rob Severijnen te omschrijven.
Al meer dan 15 jaar levert Rob beeldmateriaal van hoge kwaliteit.
En niet alleen hoge kwaliteit ook zijn creatieve wijze van benaderen van de opdrachten verrast me steeds weer.
Of het nu gaat over een portret-, gebouw-, bedrijfsproces- of productfotografie
Rob werkt met hart en ziel. Je krijgt altijd meer dan je verwacht!

INGRID EIJSSINK || MINDFUL DIETIST/TRAINER || COACH BY MATOETA

“Via mijn ontwerper, Zuid44, kwam ik bij Rob terecht. Ik had foto’s nodig voor een magazine en andere commerciële uitingen.
Rob reageerde vrij snel op mijn mailbericht en ik voelde direct een klik. Hij had leuke ideeën voor de fotoshoot buiten en samen hebben we een goed programma gemaakt.
Ook tijdens de fotoshoot wist Rob mij op me gemak te stellen en zijn rustige, kalme vastberadenheid heeft geresulteerd in prachtige foto’s.
Het is fijn met Rob samen te werken!”

BARTEL HULST || INDUSTRIAL DESIGNER

Rob Severijnen van Photoworkx is al een aantal jaren de vaste fotograaf voor Long. Hij heeft veel ervaring in het goed uitlichten van producten in een studio-omgeving.
Daarnaast zijn we erg tevreden over zijn foto’s op locatie met modellen. Als we fotowerk uitbesteden, is de planning altijd krap.
Rob houdt zich altijd stipt aan de gemaakte afspraken en we hebben het fotomateriaal altijd binnen de planning opgeleverd gekregen

Algemene Voorwaarden

“Op alle rechtsbetrekkingen van Photoworkx zijn de Algemene Voorwaarden  van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke u op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.”

Photoworkx, fotografie-den-haag.nl

Alle foto’s op deze site zijn “copyright Photoworkx”, alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.

Disclaimer

Photoworkx heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgenomen. Aan de informatie kunnen echter geen rechten ontleend worden met betrekking tot de betrouwbaarheid ervan voor specifieke doeleinden en er wordt geen verklaring of garantie gegeven met betrekking tot
de juistheid of volledigheid ervan.

Photoworkx, noch zijn werknemers, zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor (directe) of indirect(e) verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het bezoeken van deze site of andere aan deze site gekoppelde sites. Photoworkx behoudt zich het recht voor de informatie op deze site zonder vooraankondiging en op ieder moment te wijzigen en/of in te trekken.

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn