Photoworkx | Beleef en bewaar Den Haag, fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent. Bent u op zoek naar een leuke workshop in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent Den Haag.
Beleef en bewaar Den Haag, fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent
fotografie workshop Den Haag, fotografie cursus Den Haag, stadswandeling Den Haag met stadsgids en fotografiedocent, Beleef en bewaar Den Haag, ik gids u door denhaag.nl
21087
page-template-default,page,page-id-21087,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Beleef en bewaar Den Haag

Beleef en bewaar Den Haag | Haagse hoogtepunten

Heb je altijd al meer willen weten over de geschiedenis en architectuur van Den Haag? Heb je een camera en wil je beter leren fotograferen? Dan is er nu een unieke gelegenheid om beide wensen tegelijk in vervulling te laten gaan. Tijdens een stadswandeling langs de hoogtepunten van Den Haag leer je beter fotograferen.

Jacqueline Alders is stadsgids en zij laat je het verleden beleven.
Rob Severijnen is fotograaf & docent fotografie en hij legt uit hoe je deze belevenis kan bewaren en vastleggen. Samen verbreden en verscherpen ze je blik op Den Haag, op de historie en op de architectuur.

Beleef en bewaar Den Haag

Beleef en bewaar Den Haag

De route  voert langs bekende punten als het Binnenhof, Vijverberg, Lange Voorhout en Paleis Noordeinde.
Je hoort mooie, maar ook verrassende verhalen en we wijzen je op interessante details. De instructie voor de fotografie is op de praktijk gericht en met veel handige tips.

Beleef en bewaar het Den Haag van vroeger en nu in woord en beeld.

Beleef en bewaar Den Haag

Beleef en bewaar Den Haag

Beleef en bewaar Den Haag

Datum:  zondag 17 september, zondag 8 oktober
Locatie: binnenstad Den Haag
Verzamelpunt: Buitenhof bij ruiterstandbeeld
Type wandeling: fotografieworkshop tijdens een stadswandeling met stadsgids en fotografiedocent
Aanvang: 11.00 uur
Duur: 3 uur
Thema: Haagse historie en architectuur
Wandelafstand: ca. 5 km

Prijs
€ 35,- voor een stadswandeling voor 1 persoon
€ 60,- voor een stadswandeling voor 2 personen
€ 85,- voor een stadswandeling voor 3 personen
€ 110,- voor een stadswandeling voor 4 personen

Benodigdheden: Het is niet belangrijk wat voor soort camera je hebt, een digitale compact camera, digitale of een analoge spiegelreflexcamera. Voor de workshop ontvang je een introductie tekst met foto tips en de checklist. Tijdens de workshop worden de ins & outs persoonlijk verteld.

Opmerking: Als het slecht weer is (regen of harde wind)  wordt de workshop verplaatst naar een andere datum.

Recensies Beleef en bewaar Den Haag

Op 18 juni heb ik meegedaan aan de wandeling Beleef en Bewaar Den Haag, met Jacqueline als gids en Rob als fotograaf. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring! Ik ben zowel mijn fotografie-skills als mijn woonplaats nog aan het ontdekken dus deze wandeling was voor mij de perfecte combinatie. Ik heb veel geleerd over deze mooie stad én nieuwe stappen gezet in de fotografie. Jacqueline en Rob zijn allebei heel enthousiast en toegankelijk dus je voelt je gelijk op je gemak. Ik ben blij dat ik deze wandeling gedaan heb en kijk uit naar de volgende route!
Miranda

Gisteren de tweede rondleiding gehad van Jacqueline gecombineerd met het maken van foto’s samen met Rob Severijnen. Net als de eerste vind ik de combinatie heel leuk. Je krijgt informatie van Den Haag en wat daar allemaal is gebeurd maar ook alle vorsten en bijzondere personen worden niet vergeten. Daarnaast wordt je geholpen met het maken van foto’s en waar je allemaal op moet letten om een bijzondere foto te maken. Ik kan iedereen aanbevelen om een keer een workshop te volgen of een rondleiding te doen met Jacqueline. Zij is zeer enthousiast en kan zeer onderhoudend over de geschiedenis van den Haag vertellen. Hoewel ik niet in den Haag woon, heb ik er wel best lang gewerkt. Het leuke is dat je nu de meest bijzondere plekjes bezoekt waar je vroeger met de auto langs reed en die dus veel informatie bevatten. Ik heb er in ieder geval veel van opgestoken.
Ton

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn