Photoworkx | Bent u op zoek naar een basis cursus fotografie Den Haag? Bij fotografieworkshops.com bent u aan het juiste adres voor o.a. een fotografie cursus den haag, vervolgcursusfotografie Den Haag, praktijkles fotografie, bijles fotografie Den Haag, flitscursus Den Haag, fotografieworkshops.com, cursus fotografie den haag
Bent u op zoek naar een basis workshop digitale fotografie Den Haag? Bij fotografieworkshops.com bent u aan het juiste adres voor o.a. een fotografie cursus den haag. Workshop digitale fotografie Den Haag, fotografie ‘Opfris’ workshop
fotografie cursus den haag, cursus digitale fotografie, cursus fotografie den haag, fotografieworkshop Den Haag,
20324
page-template-default,page,page-id-20324,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Basisworkshop digitale fotografie

Wil je graag mooie foto’s maken? Heb je een camera, maar geen idee van de mogelijkheden? Dan is dit het goede moment om te starten met een fotografieworkshop. Want, een kiekje maken kan iedereen, een bijzondere foto maken is iets anders. Daar komt meer bij kijken dan alleen maar op de knop drukken.

Doe een leuke en creatieve workshop fotografie in de regio Den Haag!

De basisworkshop digitale fotografie is geschikt voor jong en oud. Je leert je eigen camera beter kennen en je leert om op een andere manier naar je onderwerp te kijken, zodat je betere foto’s gaat maken.

Voor wie

Iedereen die boeiende en goede foto’s wil maken. Het is niet belangrijk wat voor soort camera je hebt. De lessen zijn op de praktijk gericht en de groepjes zijn klein, zodat de cursisten veel individuele aandacht krijgen.
Iedere cursist krijgt persoonlijke aanwijzingen en suggesties voor verbeteringen. Je krijgt veel praktische tips over de instellingen van je camera en het verbeteren van de composities. Daarnaast besteden we aandacht aan kleur, lichtval en natuurlijk je eigen kijk op de wereld.

Basisworkshop fotografie Den Haag

Beleef en bewaar Den Haag

Opzet

De basiscursus digitale fotografie bestaat uit 3 lessen. Tijdens de theorielessen bespreken we de belangrijkste basisbegrippen en je krijgt foto-opdrachten mee waar je tijdens de 2e les weer van kan leren.

Les 1:
Je leert de mogelijkheden van je camera.

Les 2:
Je leert de verschillende instelmogelijkheden van je camera nader kennen.
Je maakt kennis met de basisregels van compositieleer

Les 3:
Je brengt de theorie in praktijk tijdens een stadswandeling. Je krijgt tijdens de wandeling verschillende leerzame opdrachten. We bekijken het resultaat meteen en je kunt jezelf direct verbeteren. Een inspirerende fotografieworkshop tijdens een wandeling, een leuke manier om betere foto’s te leren maken.

3 lessen van 3 uur en natuurlijk les garantie! De begindatum gaat altijd in overleg met de cursisten.

Prijs

Per persoon: € 95,00 voor 3 lessen.

Privé fotografieles

Heb je een drukke agenda? Wil je graag in je eigen tempo les hebben? Kies dan voor een privé fotografie les! Ik stem daarin de lesstof helemaal af op jouw wensen, zodat je echt grote stappen vooruit maakt. Door de individuele begeleiding tijdens de fotografieworkshop krijg je 100% aandacht. En je hebt natuurlijk ook direct de mogelijkheid om opkomende vragen te stellen. Je kan zelf aangeven welke onderdelen je belangrijk en leuk vindt.

Prijs: € 150,00 voor 3 lessen van drie uur.

Kies een privé fotografie les, een uitstekende manier om je verder te ontwikkelen.

fotografieworkshop_Den Haag_4189

fotografieworkshop_Den Haag_4449

fotografieworkshop_Den Haag_4998

Door wie

De fotografieworkshops worden gegeven door Rob Severijnen. Rob is full-time fotograaf van Photoworkx, hij heeft een eigen lesmethode ontwikkeld, op de praktijk gericht. Rob heeft door zijn werkzaamheden op verschillende fotografie-opleidingen veel ervaring met lesgeven. Hij geeft de fotografieworkshops in Den Haag.

Begin september start de basisworkshop digitale fotografie weer, aanmelden kan al.
De startdatum gaat in overleg met de cursisten. Meestal zijn de theorielessen van 19u – 22u en de praktijkles is meestal in het weekend van 11u -14u in het centrum van Den Haag.

Workshop agenda

Zoek je een origineel cadeau? Je kunt deze cursus ook cadeau geven! Leuk voor Vaderdag, goed idee voor Moederdag en een origineel idee voor een verjaardag. Een fotografie cursus cadeau is altijd een schot in de roos!

fotografieworkshops.com, Den_Haag_cursuscadeau

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn