Photoworkx | Bent u op zoek naar interieurfotografie, 360 graden panorama fotografie in Den Haag? Bij Photoworkx bent u aan het juiste adres voor o.a. interieurfotografie, 360 graden panorama fotografie, 360 graden interieurfotografie, Street View en virtuele tour Den Haag.
360 graden panoramafoto: virtuele tour nodig? Kijk op 360Photoworkx voor de virtuele tour van Photoworkx in Den Haag voor hoge kwaliteit 360 graden panoramafoto’s. Photoworkx is Google Street View vertrouwde fotograaf.
360 Photoworkx, Google Street View vertrouwde fotograaf voor 360° panoramafotografie, virtual tour, 360 graden fotografie en Street View, 360 view, 360° panorama’s en virtual tours
20079
page-template-default,page,page-id-20079,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

360 Photoworkx

360 graden panoramafoto

De virtuele tour van 360 Photoworkx is een verrassende en interactieve methode om de bezoeker van uw website een helder beeld te geven van de locatie, zowel binnen als buiten. Een virtuele tour bestaat uit een aantal 360 graden panorama foto’s, de panoramafoto’s zijn onderling verbonden. Door het bewegen van de muis kan de bezoeker de kijkrichting veranderen waardoor het lijkt of hij/zij midden in de gefotografeerde ruimte staat. Door de virtuele tour gaan uw klanten op een eenvoudige manier op ontdekkingsreis door uw bedrijf. Ze zien uw bedrijf alsof ze er daadwerkelijk doorheen lopen. De bezoeker van de website kan de sfeer en uitstraling van de ruimte en de omgeving alvast beleven zonder dat deze daadwerkelijk aanwezig is. Zo is uw locatie 24 uur per dag en 7 dagen per week te bezoeken.

Voordelen van Google Maps

  • Door de virtuele tour wordt uw bedrijf beter zichtbaar in de Google zoekresultaten.
  • Uw website is voor potentiële klanten makkelijk vindbaar.
  • Websites met een 360° virtuele  rondwandeling worden ca. 30 procent meer bezocht dan websites zonder virtuele tour, de bezoekers blijven ook langer op uw site.
  • De virtuele tour is eenvoudig op de website te plaatsen.
  • De virtuele tour van 360 Photoworkx werkt ook op smartphones & tablets.
  • Voeg de 360-graden panoramafoto’s van uw woning eenvoudig toe aan een website van uw makelaar of Funda.
  • De kosten van een virtuele tour zijn betrekkelijk laag in vergelijking met bijvoorbeeld het adverteren in een krant of tijdschrift.

Buiten de vergoeding voor het maken van de virtuele tour zijn er geen andere kosten aan deze dienst verbonden. Google Maps berekend geen extra kosten.

Rob Severijnen,  fotograaf van Photoworkx is Google vertrouwde fotograaf en Local Guide op Google Maps. Gecertificeerd door Google en herkenbaar aan de Trusted Badge.

Maak een afspraak

binnen 24 uur antwoord

360Photoworkx maakt gebruik van o.a. de Google techniek. Hierdoor is het mogelijk om de virtuele tour te zien op Google Maps. Naast de Google technologie gebruikt 360Photoworkx geavanceerde panorama software. De 360-graden foto’s zijn van hoge kwaliteit (9K), juiste belichting en zeer gedetailleerd. De virtuele tour is eenvoudig op iedere website te plaatsen.

Verbeter de beleving van uw winkel of bedrijf met een
360° virtuele rondleiding op basis van de 360Photoworkx technologie.
Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn